Massatge de cap Thai

30min
38
60min
68

Massatge de cap Thai

30min
38
60min
68

El tractament holístic craneofacial

Separador medio
Sabíeu que les zones d’expressió facial retenen les emocions que expressen? El massatge de cap Thai s’encarrega d’alliberar tota aquesta tensió. Aquest massatge és molt complet i, encara que treballa principalment el cap, també tracta les parts més importants de la cara, el cuir cabellut i el clatell, aconseguint activar la circulació sanguínia.

El massatge de cap o cranial tailandès es realitza en llitera alta importada des de Tailàndia.

Experimenta la relaxació a la confluència més elevada dels Camins Sen

Separador medio
Aquest massatge és un tractament holístic que tracta totes les zones del cap, per això se’l coneix com a massatge craniofacial. La tècnica d’aquest massatge consisteix a treballar cada zona pressionant els punts clau de la reflexologia facial i cranial. Així s’aconsegueix activar la circulació sanguínia i l’oxigenació a aquestes zones per eliminar la tensió acumulada.
El massatge de cap tailandès té el seu origen en el mil·lenari massatge Shiro Abhyanga de la medicina ayurvèdica. Entre les seves propietats trobem no només les finalitats terapèutiques, també la seva aplicació estètica per tonificar la musculatura facial, destacant també la sensació de benestar i relaxació que s’experimenta després del massatge.

Les nostres massatgistes han desenvolupat aquestes tècniques de massatge mil·lenàries de la medicina ayurvèdica. Gràcies al massatge al cap, el cuir cabellut, el clatell i els músculs facials es pot alleujar diferents malalties, com l’ansietat o fins i tot cefalees tensionals que poden provocar marejos.