Dia especial de wellness amb la teva parella

120min
278

Dia especial de wellness amb la teva parella

120min
278

Tres tractaments: Jacuzzi 30 min + Scrub o Wrap 45 min + Massatge a escollir de cos complet 45 min

Separador medio
Comenceu amb la cura del vostre cos que podreu triar entre els següents tractaments:. Una opció és el Body Scrub, un tractament d’exfoliació que ajuda a eliminar les toxines de la pell i la pell morta perquè així sigui més fàcil aconseguir al següent pas un efecte de pell rejovenida. Una altra segona opció és el tractament de hidratació Body Wrap per purificar, hidratar, tonificar i suavitzar la pell. Us aportarà una sensació de renovació i de pau. Durant els tractaments estareu en dues lliteres a la mateixa sala. Així aconseguim que tots dos entreu al mateix ritme en un estat profund de relaxació i les massatgistes podran harmonitzar les vostres energies.

Continueu el tractament tenint en compte el benestar interior amb un dels nostres massatges que us ajudarà a equilibrar els vostres camins Sen i que així s’harmonitzi la vostra energia. També podeu triar un massatge que utilitzi la pressió per alleujar contractures o tensions. El nostre personal de recepció us pot assessorar sobre quin serà l’indicat per a vosaltres perquè aquesta experiència acabi sent perfecta.
Finalitzeu amb la millor forma en parella d’una sessió d’hidroteràpia al jacuzzi adornat amb pètals de rosa i espelmes flotants, un moment íntim i romàntic acompanyats d’unes copes de cava i bombons.

Què és el Body Scrub i quins beneficis aporta al nostre cos?

Separador medio

El Body Scrub és un tractament exfoliant corporal. Descobriràs com et deixa la pell suau i neta, eliminant les cèl·lules mortes de la pell i tota mena d’impureses. Els seus beneficis milloren la nutrició de la pell i afavoreixen la circulació. Per tant, la millor manera de complementar aquests beneficis és gaudint, després, d’un massatge fusió Tailandès & Balinès: perquè tant la teva pell com la teva musculatura estan irrigades gràcies a la millora de la circulació.

Què és el Body Wrap i quins beneficis aporta al nostre cos?

Separador medio
El Body Wrap és un tractament hidratant de tot el cos que ens ajuda a tonificar i reafirmar la pell. Aquest tractament és molt recomanat per recuperar la silueta i hidratar el cos.

I és que els productes que utilitzen les nostres massatgistes estan importats des de Tailàndia, són naturals i aporten diferents propietats.