Massatges en parella

30min
76
60min
136
90min
196
120min
272

Massatges en parella

30min
76
60min
136
90min
196
120min
272

Experimenta amb la teva parella el benestar absolut

Separador medio
El fet de gaudir la mateixa experiència amb la teva parella fa que t’hi sentis més unit. Utilitzant les tècniques més ancestrals del sud-est asiàtic, les nostres expertes massatgistes fan aquest exclusiu ritual sagrat sincronitzant les dues energies masculina i femenina. Així, aquesta experiència sensorial es converteix en única i inigualable per gaudir en parella.

També és una experiència ideal per compartir amb amics o amigues, ja que el massatge es fa en una mateixa sala amb dues lliteres individuals i cadascú amb el seu terapeuta.

Podreu gaudir del mateix massatge tots dos, o triar cadascú un massatge diferent. I si voleu completar aquesta experiència, convertint-la en un moment únic, podeu triar finalitzar el tractament al bany floral al jacuzzi amb una copa de cava i uns bombons.

Massatge en parella

Separador medio
Un massatge en parella és molt especial, un moment d’intimitat i relaxació només per a vosaltres dos, en què l’energia entre tots dos s’harmonitza i s’enforteixen els llaços afectius i íntims.

Podreu gaudir del mateix massatge tots dos o triar cadascú un massatge diferent, així com la intensitat del mateix massatge: suau, mitjà o fort. El nostre personal de recepció sempre us podrà assessorar sobre quin tractament us pot beneficiar més en aquell moment.
En acabar el massatge podreu donar-vos una dutxa o teniu l’alternativa de retirar l’excés d’oli essencial amb unes tovalloletes calentes amb aroma d’eucaliptus que us deixaran la pell hidratada i amb una agradable olor.

Beneficis del massatge en parella

Separador medio
Un massatge per a dos enforteix llaços afectius i íntims, a més de totes les propietats regeneratives i terapèutiques pròpies del massatge. Submergeix-te en el nostre tractament tailandès per en parella i descobreix els seus efectes relaxants immediats i duradors. Experimenta l’augment del flux d’energia i la complicitat amb aquesta persona tan especial per a tu.

Sala de massatges en parella

Separador medio
Realitzem els nostres Massatges Tailandesos en parella en una sala especial amb dues lliteres tailandeses, utilitzant els millors olis essencials. La desconnexió és completa en acabar el nostre tractament amb un bany aromàtic després del massatge, a l’opció del Bany Floral al Jacuzzi de la nostra sala de parelles.
Descobreix els beneficis del massatge en parella a Thai Spa Massage.