Les nostres
experiències

Reserva ja els nostres tractaments i viu l'experiència inoblidable de Thai Spa Massage

Thai Spa Massage Barcelona
Massatge amb pindes calentes
Tractament exfoliant Body Scrub
Massatge Thai & Bali
Massatge tradicional Tailandès
Tractament facial

Hi ha vídeos dels nostres tractaments dins de cada massatge

Thai Spa Massage disposa de dos centres a Barcelona, ​​un està situat al número 100 del Passeig de Gràcia, cantonada amb el carrer Rosselló i a la mateixa illa que l’edifici de La Pedrera i l’altre a l’interior l’Alura, el primer centre wellness exclusiu de bellesa i cura del cos a Barcelona, ​​al carrer Joan Güell, 236, al costat del Corte Inglés de la Diagonal.

Oferim una àmplia gamma de massatges tradicionals tailandesos, així com moderns tractaments corporals per a la cura de la pell i de bellesa.

Les nostres amables i professionals terapeutes, procedents de Tailàndia, són expertes en l’art del massatge tradicional tailandès, el massatge balinès, el massatge d’herbes, l’aromateràpia i molts altres tractaments corporals complets.

Les cabines de tractaments han estat dissenyades i personalitzades per maximitzar la seva comoditat i gaudi.
Mima’t amb un tractament d’exfoliació body scrub o d’hidratació body wrap, que renoven i suavitzen la teva pell, o qualsevol dels nostres tractaments facials específics per a dones i homes i per a cada tipus de pell.

A la nostra sala VIP, pots gaudir d´un massatge amb la teva parella per posteriorment gaudir d’un bany floral al jacuzzi acompanyant-lo amb una copa de cava.

També pots gaudir d´un tradicional massatge de peus tailandès, d´esquena o cos sencer, o si ho prefereixes triar entre un dels diferents tractaments corporals complets o facials que oferim, així com paquets exclusius per gaudir d´un matí o una tarda completa al nostre spa.

A Thai Spa Massage estem per fer que et sentis com mai.

La teva visita a Thai Spa Massage serà inoblidable, esperem veure’t aviat.