Massatge balinès

60min
68
90min
98
120min
136

Massatge Balinès

60min
68
90min
98
120min
136

Descobreix el Pijat Bali, la teràpia ancestral de curació

Separador medio
El massatge balinès, també conegut com a Pijat Bali, és una teràpia ancestral que consisteix en tècniques d’acupressió, aromateràpia i estiraments.

Amb aquest tractament aconseguim l’estimulació de la circulació sanguínia i limfàtica que us farà sentir una relaxació total del cos. El massatge balinès tradicional es realitza amb llitera i amb l’oli essencial que escullis per al teu tractament. Així que després podràs dutxar-te i retirar així l’excés d’oli aromàtic.

Massatge Balinès

Separador medio
Experimenta com l’aroma dels olis essencials t’embolica i et trasllada automàticament al sud-est asiàtic. Sent l’alleujament que produeix la feina sobre les línies Sen i arriba a un estat d’alliberament i de relaxació. Les nostres massatgistes tailandeses aconsegueixen transportar-te a aquest estat percebent quins són els punts del cos que suporten més tensió, i els desbloquegen mitjançant les nostres tècniques especialitzades del massatge balinès. A més, gràcies a l’ús dels olis essencials, a més d’aconseguir un massatge més fluid, els nostres massatgistes també tindran en compte quin és el més indicat segons les seves propietats per al teu cos i el teu estat en aquell instant.

El massatge balinès és una teràpia de cos complet, aplicant una pressió mitjana-alta per poder assolir els teixits interiors. Aquesta experiència es completa amb olis naturals com l’oli de bergamota, espígol, eucaliptus o lemongrass entre d’altres. Deixa’t embolicar per l’aroma d’aquests olis essencials i experimenta el seu efecte tranquil·litzant i reparador, mentre viatges a un estat de relaxació profunda.

L'origen del massatge balinès

Separador medio
El Massatge balinès es desenvolupa a l’exòtica illa de Bali, Indonèsia. Aquesta illa és el punt de trobada de les cultures de l’Índia, Xina i Tailàndia.

Així el massatge balinès es transforma en una combinació de diferents teràpies de la medicina oriental. Des de la teràpia hindú fins a les diferents tècniques i coneixements de la Medicina Tradicional Xinesa.

El Massatge balinès tradicional combina un gran ventall de tècniques, com els estiraments, l’acupressió, l’aromateràpia, i els amassaments, usant les mans de les nostres expertes terapeutes.

Com fem el massatge balinès tradicional?

Separador medio

Les nostres massatgistes tailandeses combinen una sèrie de moviments i manipulacions amb les mans, els avantbraços i l’oli essencial calent, que proporcionen beneficis a l’instant. Gràcies a aquest massatge es reactiva la circulació sanguínia i l’activitat del sistema limfàtic. Així el tractament té un efecte immediat, i podem experimentar com el nostre cos és cada cop més lleuger, sumint-se en una profunda relaxació.

El massatge balinès tradicional es realitza en llitera tailandesa, combina l’aplicació de força i pressió mitjana amb oli essencial calent, al costat de passades de massatge sense fer servir oli. Pots finalitzar el teu massatge amb una dutxa estimulant i purificadora i allibera’t de l’oli en un ritual de desintoxicació, o si ho prefereixes també podem retirar l’excés d’oli amb unes tovalloletes calentes amb aroma d’eucaliptus.

Descobreix els beneficis del massatge balinès al millor centre de massatge Tailandès de Barcelona: vine a Thai Spa Massage.