Massatge de cos i cap

90min
98

Massatge de cos i cap

90min
98

Una experiència total

Separador medio
El massatge més complet: 90 minuts per arribar a l’estat més profund de relaxació amb el massatge de cap i de cos sencer. Escull el teu oli aromàtic preferit per al massatge de cos —recorda que cadascú té unes propietats terapèutiques diferents o pregunta a la nostra recepcionista perquè et guiï a l’elecció— i acaba aquesta experiència amb un massatge craniofacial perquè gaudeixis d’allò més saludable de la cultura de Tailàndia.
Doble tractament: massatge de cos sencer + massatge de cap
El tractament es realitza amb llitera i amb oli aromàtic a escollir.

Doble tractament: massatge cos sencer + massatge de cap

Separador medio
Aquest és un dels millors tractaments per alleujar la tensió cervical provocada per l’estrès diari i les males postures. Les nostres massatgistes tracten la zona cervicodorsal i la cintura escapular amb pressions fermes i compassades, gràcies a les seves tècniques de massatge mil·lenàries. Una experiència de principi a fi per aconseguir el teu benestar absolut.

La nostra tècnica del massatge Thai condueix a un estat de benestar absolut quan es combina amb els olis aromàtics. Deixa’t embolicar per l’aroma del wellness.

Massatge craniofacial

Separador medio
El massatge craniofacial és un tractament que ens alleuja l’estrès causat al dia a dia. Hi ha diversos factors que poden provocar tensió cervical i aquest és un dels tractaments més eficaços per reduir-ne els efectes. I és que les nostres massatgistes posen especial focus a la zona cervicodorsal i la cintura escapular, les zones que més es tensionen al llarg del dia per les postures inadequades que adoptem, sobrecarregant-se amb més pes del que hauríem de portar o senzillament fer-se malbé per moviments bruscs que fem al nostre dia a dia.

Un remei natural

Separador medio
Mitjançant compassades i fermes pressions, el massatge de cap tailandès alleuja tensions a les zones de més dolor. Aquesta tècnica és un excel·lent remei completament natural per combatre la migranya i relaxar la zona cervical. Aconsegueix assolir una sensació de benestar ple. El massatge es realitza amb llitera i amb oli aromàtic. Podràs dutxar-te a les nostres cabines en acabar el tractament. Descobreix els beneficis del massatge de cap i cos a Thai Spa Massage.