Massatge suec

60min
68
90min
98
120min
136

Massatge suec

60min
68
90min
98
120min
136

Un viatge al benestar de Suècia

Separador medio
El Massatge Suec és el massatge més conegut a Occident i és la base de moltes altres teràpies, per això les nostres massatgistes també s’han format en aquest tipus de massatge. És un massatge suau que utilitza diferents tècniques: lliscament, amassament i fricció.

Aquest tipus de massatge us ajuda a assolir l’equilibri i la relaxació física. És un moment per guarir i modelar el teu cos i harmonitzar la teva ment. El massatge Suec es fa en llitera tailandesa i s’utilitzen olis essencials. Pots dutxar-te en finalitzar el massatge.

Massatge suec

Separador medio
Molts defineixen el massatge suec com a art de relaxar el cos. És un massatge suau que no només està pensat perquè experimentis la relaxació, sinó que també té un gran potencial rehabilitador.

El massatge suec troba el seu origen en els conceptes orientals d’anatomia i fisiologia, reinterpretat a occident, així les nostres terapeutes utilitzen aquest tipus de massatge per estimular la circulació, activar el sistema circulatori, alliberar músculs tensos, restablir el rang de moviment i per alleujar el dolor.

Quan recomanem el massatge suec de Thai Spa Massage?

Separador medio
Aquest tipus de massatge és molt més que un massatge relaxant, i ho recomanem si tens contractures o rampes musculars, esquinços o artritis. Sent alleugeriment en qualsevol tipus de malaltia muscular o articular.

El massatge suec és un massatge que es considera sanador. També és ideal per als que volen combatre la retenció i els problemes circulatoris, alleujant l’estrès o el cansament acumulat del dia a dia.

Com fem el massatge suec?

Separador medio

Encara que és un massatge per a tot el cos, en què les nostres terapeutes tailandeses observaran quines zones necessiten més atenció, també és convenient que indiquis si sents algun dolor perquè la massatgista pugui focalitzar-se a alleujar-lo. En indicar les zones que necessiten més feina, es marquen i es tracten mitjançant la tècnica de “massament”. En localitzar la zona amb tensió s’aplicarà la “vibració”, una maniobra que consisteix a fer vibrar la pell pressionant un punt del cos amb el taló de la mà o amb els dits movent la zona de dalt a baix.

A més de la tècnica de “vibració”, les nostres massatgistes empren també les de “percussió” i “fricció”, segons calgui. La tècnica de percussió s’aplica amb les mans i consisteix a colpejar suaument la zona per dissoldre els punts gallet, així aconsegueixen activar la circulació de sang i l’energia corporal. En canvi, per als teixits més profunds i afectats, utilitzen el moviment de “fricció” realitzat amb els dits sobre aquests teixits. Aquest massatge es realitza amb llitera tailandesa, relaxant ment i cos en el procés. Descobreix la nostra experiència de massatge Suec a Thai Spa Massage.