Ritual de bellesa complet: tres tractaments

150min
195

Ritual de bellesa complet: tres tractaments

150min
195

La fórmula secreta del benestar

Separador medio
La fusió dels tres tractaments del ritual de bellesa tailandès és un dels nostres tractaments més exclusius. És una teràpia que s’inicia amb una sessió d’hidroteràpia al Jacuzzi, utilitzant les seves propietats aromàtiques naturals per arribar a la relaxació més profunda. El contacte amb l’aigua a la pell despertarà el sentit del tacte, per després continuar el ritual amb el massatge de 60 min que triïs de la nostra carta de massatges per gaudir finalment d’un tractament facial complet.

Tres Tractaments: Massatge a triar 60 min + Tractament Facial 60 min + Bany Floral a Jacuzzi 30 min.

El tractament es realitza amb llitera.

Tres tractaments: Massatge a escollir + Tractament Facial + Jacuzzi

Separador medio
Tria el massatge que més et beneficiï i sent la relaxació, i continua amb el tractament facial: una neteja completa i la hidratació del rostre després d’haver eliminat totes les toxines, tractant la pell renovada perquè llueixi amb lluentor natural i més llisa.
Gaudeix d’aquest tractament de bellesa envoltant i connecta amb l’harmonia interior i la bellesa exterior. La millor manera d’acabar aquest tractament combinat és submergint-te al bany Floral a Jacuzzi, deixant que l’hidromassatge, la temperatura i les essències aromàtiques creïn un entorn de descans i relaxació. Gaudeix d’una cura només per a tu.

Els millors resultats

Separador medio
Trieu un massatge amb olis aromàtics essencials entre els nostres tractaments de Thai Spa Massage. Continua amb una neteja completa i hidratació facial perquè la sensació de neteja i relaxació sigui absoluta i acaba amb un bany floral a Jacuzzi que et prepararà la teva terapeuta tailandesa. Descobreix els beneficis dels nostres tres tractaments de bellesa del Ritual deluxe a Thai Spa Massage.