Normes de
THAI SPA MASSAGE

Benvingut al silenci. Desconnecta el teu mòbil

Entra, volem que connectis amb tu mateix a través del silenci. Sense distraccions, sorolls o trucades que et tornin a la teva rutina, el nostre centre és un espai on trobar la pau.

Redescobreix el valor del temps. Puntualitat

Tria dedicar-te temps a tu mateix. Gaudeix del temps de l’experiència que hagis reservat. Et recomanem arribar 5 minuts abans de la teva experiència perquè puguis escollir el tractament que vulguis amb les explicacions expertes de la nostra responsable i de parlar amb la massatgista que et tractarà. T’informarà sobre el tractament i podràs comunicar-li les teves preferències o alguna indicació mèdica que haguem de conèixer.

També podràs comunicar-t’hi durant el tractament sobre l’aroma, la temperatura, el volum de la música, la pressió, les teves sensacions… així aconseguim que l’experiència sigui totalment perfecta i adaptada a les teves necessitats.

Salut

És important que ens informis de les possibles al·lèrgies, intoleràncies o lesions que tingui, perquè puguem assessorar-vos del tractament a realitzar. A Thai Spa Massage complim amb totes les normatives sanitàries del govern així com les necessàries per a la prevenció del Covid-19.

Comptem amb tractaments especials per al meravellós moment de l’embaràs. Es prega que ens donin tota la informació sobre el temps de gestació per poder oferir-vos el tractament més adequat.

Thai Spa Massage ha rebut una subvenció pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pels Fons Socials Europeus com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia del COVID-19.

Volem cuidar-te. Edat mínima

Per gaudir d’aquesta experiència experiència l’edat mínima és de 16 anys i els menors hauran de comptar amb el consentiment dels pares. Els menors de 16 anys es poden fer massatges o tractaments sempre acompanyats d’algun dels seus pares i en una sala de parelles. És molt important per a nosaltres conèixer si hi ha al·lèrgies a algun tipus d´oli o lesions per poder adaptar el tractament. Thai Spa Barcelona no es fa responsable de reaccions, al·lèrgies o lesions patides anteriorment al tractament o de les que no se’ns hagi informat prèviament.

Horari

Dilluns a diumenge de 11:00 a 21:00 h ininterrompudament tant al Centre de Passeig de Gràcia 100 com al Centre d’alura al c/ Joan Güell 236.

Reserves

Perquè tot estigui preparat quan arribis, recomanem sempre fer la reserva com més aviat millor, així tot estarà llest per quan et rebem i podràs gaudir de la teva experiència en el dia i hora que prefereixis. Donem 15 minuts de cortesia per arribar a la reserva, aquesta serà anul·lada si no tenim notícies teves, però si ens avises t’estarem esperant quan arribis. Si no arribessis a temps i darrere de la teva reserva n’hi ha una altra d’un altre client, ens veurem obligats a retallar el temps del teu tractament.

Cancel·lacions

Si teniu qualsevol contratemps, us agrairíem que anul·lessis la teva reserva amb 24 hores d’antelació per facilitar-nos la gestió d’altres reserves.

Després de la reserva amb una targeta o caixa regal. En cas de cancel·lació fora del termini establert (24h d’antelació) la targeta o caixa regal quedaran anul·lades.

Respecte

El respecte, cap a nosaltres mateixos i als altres, és imprescindible per gaudir del nostre santuari. Per això esperem dels nostres visitants un compromís amb el decòrum i el bon comportament.

Pensem en tu. Roba apropiada

Et proporcionem la roba més adequada per a la teva comoditat i intimitat: disposem de tovalloles, sabatilles i roba interior d’un sol ús, així com pantalons i samarretes de cotó per als massatges tailandesos tradicionals. Tindràs el necessari per al tractament que rebràs. No t’has de preocupar per portar res.

Regala una experiència inoblidable

Les nostres targetes regal són la millor manera de sorprendre algú especial, donant l’oportunitat de gaudir de les nostres experiències de tractaments o massatges. Podem assessorar-vos en l’elecció del tractament i donar-vos tota la informació que necessiteu per trobar el regal perfecte. També tenim caixes regal especials que et farem arribar per Glovo a qualsevol lloc de Barcelona ciutat.

Devolucions

La Caixa o Targeta Regal es poden canviar per un altre tractament o massatge d’import igual durant els primers 15 dies des de la compra, però en cap cas no es realitzarà la devolució dels diners.

Informació d’interès. Mètodes de pagament

Thai Spa Barcelona accepta el pagament en efectiu i la majoria de targetes de crèdit: Visa, MasterCard, Amex. També es poden comprar Targetes o Caixes Regal pagant per transferència bancària, PayPal o Bizum.