Massatge Thai & Bali

60min
68
90min
98
120min
136

Massatge Thai & Bali

60min
68
90min
98
120min
136

Viu la fusió de dues cultures

Separador medio
El massatge Thai & Bali combina les millors tècniques del massatge tradicional tailandès amb l’enfocament relaxant del tractament balinès. Experimenta el punt de trobada on es fusiona la medicina tradicional ayurvèdica hindú amb la medicina tradicional xinesa.

És el massatge més sol·licitat pels nostres clients. El nostre tractament estrella comença amb estiraments que aniran guiant les nostres terapeutes tailandeses i amb l’aplicació de diferents nivells de pressió a les línies Sen del teu cos. Amb això aconseguim desbloquejar el flux de l’energia que recorre aquests camins i harmonitzar el teu cos. Continua el tractament amb el massatge balinès amb olis aromàtics essencials, així acaba sent una experiència completa de profund relax. El massatge fusió Tailandès – Balinès es realitza en llitera tailandesa i amb olis essencials. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament.

Massatge Thai & Bali

Separador medio
El massatge Thai & Bali és la combinació perfecta de les diferents varietats del massatge tradicional tailandès i el massatge amb olis essencials balinès.

Les nostres massatgistes tailandeses saben quan cal aplicar una pressió més forta utilitzant les mans, els colzes, els avantbraços, els genolls i els peus a determinats punts del teu cos abans de començar l’aromateràpia amb olis essencials del massatge Balinès. De fet, la terapeuta fins i tot s’enfila damunt la llitera per aplicar pressió sobre diferents parts del cos amb els peus. D’aquesta manera la sensació de benestar s’eleva, fent que gaudiu d’una experiència exòtica en un espai de noves sensacions: submergiu-vos en una atmosfera de pau i relaxació total.

Influències i efecte terapèutic del massatge balinès

Separador medio
Les influències més importants del massatge balinès són la medicina tradicional xinesa i la medicina tradicional ayurvèdica hindú. El sistema de medicina tradicional de Bali era conegut com el “Jamu”: utilitzat per les seves àmplies propietats sanadores cap al cos. El massatge i les sensacions corporals i aromàtiques dels olis essencials porten a una relaxació completa i un benestar total, una combinació harmònica i perfecta.

Com fem el massatge Thai & Bali?

Separador medio
A la primera fase d’aquest massatge les nostres massatgistes tailandeses apliquen la pressió amb les mans, avantbraços i quan és necessari per desbloquejar alguns punts gallet, també amb els genolls i els peus. Després, s’estimula el cos amb passades de massatge que escampen els olis aromàtics essencials, les propietats dels quals són molt beneficioses per a la pell i el cos. Pots triar el tipus d’oli essencial que desitges per al tractament entre els diferents tipus d’olis essencials que disposem.
Realitzem els massatges amb llitera tailandesa i amb olis essencials. A més, podràs dutxar-te després del tractament encara que aconsellem mantenir l’oli a la pell durant un parell d’hores. També tens l’alternativa de retirar l’excés d’oli essencial amb unes tovalloletes calentes amb aroma d’eucaliptus que deixaran la teva pell hidratada i amb una agradable olor.

Descobreix els beneficis del massatge Thai & Bali a Thai Spa Massage.