Sis tractaments de cara i cos sencer en parella

240min
416

Sis tractaments de cara i cos sencer en parella

240min
416

El millor de Thai Spa Massage per a vosaltres

Separador medio
El Ritual Tailandès en parella de 240 min és al top dels nostres tractaments: és el més complet de la nostra carta. Una experiència a 360 graus, un regal únic per al vostre cos per compartir en parella.

Per a vosaltres dos perquè us ho mereixeu i perquè només es viu una vegada.

6 Tractaments: Body Scrub & Body Wrap 60 min + massatge a triar 90 min + te i fruites + Bany floral a jacuzzi 30 min + Tractament facial 60 min.

Pensem en aquests clients que quan barregen les millors opcions per gaudir en parella. I en aquells clients que no volen sentir-se obligats a triar i prefereixen triar el millor per gaudir conjuntament amb la parella. Per a ells i per a tu també hem creat aquest pack de sis experiències que et faran viatjar a una Tailàndia exòtica i ancestral amb la teva parella.

Els sis millors tractaments per a tu: Body Scrub & Body Wrap + massatge a escollir + te & fruita + Bany Floral a Jacuzzi + Tractament facial

Separador medio

Body Scrub

El primer tractament és el Body Scrub, o peeling corporal, el que necessites per exfoliar tota la pell, eliminar toxines i la pell morta i preparar-la perquè pugui ser tractada en les experiències següents.

Body Wrap

El tractament hidratant Body Wrap destaca per les seves propietats antiinflamatòries i antibacterianes naturals. Les nostres massatgistes utilitzen les receptes asiàtiques més tradicionals, hereves del coneixement dels temples de Siam, amb productes naturals concentrats en un dolç embolcall d’hidratació.
Sent com van fent efecte totes les seves propietats que nodreixen i donen vida a la teva pell. Cuida tot el teu cos, hidratant i purificant per deixar-lo totalment suau. Aquest és un tractament que et renovarà del tot.

Massatge a la carta

Trieu un dels nostres massatges segons l’efecte que vulgueu aconseguir en aquesta experiència. El nostre personal de recepció us pot ajudar a saber quin és el massatge que el vostre cos necessita. En aquest procés tindràs tota la pell renovada i experimentaràs aquesta renovació dins teu. Confia en les nostres massatgistes: són expertes a tractar les línies Sen per harmonitzar la teva energia i identificar el tractament que més necessites. Aquest massatge també tonifica la pell i t’allibera de l’estrès acumulat.

Tractament facial complet

Continueu amb el tractament facial, una neteja completa i la hidratació del rostre després d’haver eliminat totes les toxines, tractant la pell renovada perquè llueixi amb brillantor natural i més llisa. Sent aquest tractament de bellesa envoltant i gaudeix de lharmonia interior i la bellesa exterior.

El moment del té i fruites

Separador medio
Aquest pas daquest camí de relaxació activa altres sentits perquè sigui una experiència a 360 graus. Aquest no és un tractament, sinó un moment d’introspecció per parar i pensar només en tu, per sentir el descans i la pau mentre prens un te i un plat de fruites fresques naturals acabades de tallar per a vosaltres…

Bany floral a jacuzzi

Separador medio
El millor final és el Bany floral a jacuzzi podreu submergir-vos en un moment de pau i tranquil·litat, la calor i el tractament termal t’ajudaran a destensar aquelles parts del cos que ja s’havien relaxat al massatge ia més obrirà els porus per permetre un major treball del tractament facial. A més, aquesta sessió d´hidroteràpia de bany floral amb olis essencials naturals és tot un regal per als nostres sentits.
Gaudiu en parella d’aquests fantàstics sis tractaments, l’oportunitat de viure una experiència única al nostre Spa: un regal inoblidable. Gaudeix només per a vosaltres dos a Thai Spa Massage.