Tractament de peus i cames

90min
98

Tractament de peus i cames

90min
98

La combinació perfecta de tractaments per a unes cames més lleugeres

Separador medio
El tractament combinat de peus i cames tailandès et proporciona una intensa i reconfortant activació de la circulació sanguínia i un profund alliberament de tensions. Com que els peus són zones reflectides, aquest benestar el sents també a la resta del cos. Quatre Tractaments: Bany Floral per als Peus + scrub + wrap + Massatge de peus i cames – tot focalitzat a peus i cames

Descobreix l’excel·lent combinació dels quatre millors tractaments per cuidar els peus i les cames: Bany Floral per als Peus + scrub + wrap + Massatge de Peus i Cames.

Quatre tractaments: Bany floral per a peus + scrub + wrap + Massatge de peus i cames.

Quatre tractaments: Bany floral per a peus + scrub + wrap + Massatge de peus i cames. Tot el tractament focalitzat als peus i cames

Separador medio
Comença de la millor manera: el tractament d’hidroteràpia amb el nostre exclusiu bany floral de peus a una cubeta amb sals aromàtiques; primer episodi d’un tractament completament revitalitzant. La temperatura de l’aigua facilita la circulació sanguínia i et condueix a una relaxació cada cop més profunda, amanida amb una aroma floral que envolta els sentits.

Continua aquesta experiència amb el massatge exfoliant de peus i cames. Les nostres massatgistes utilitzen un producte exfoliant natural per a aquesta segona fase de scrub. La teva pell es beneficia de les seves propietats per a l’eliminació d’impureses, preparant-te del tot per a la següent fase de wrap. Al tractament hidratant wrap, les nostres massatgistes t’apliquen un embolcall drenant i circulatori per eliminar toxines. La teràpia arriba a la seva apoteosi amb un relaxant massatge de peus i cames amb olis aromàtics essencials.

Mima els peus i les cames per reduir la inflor i remodelar la forma i sent una profunda sensació de relax amb aquest conjunt de tractaments focalitzats als teus peus i cames.

Propietats beneficioses del tractament exclusiu de peus i cames tailandès

Separador medio
A més d’eliminar dolors o tensions, també us ajuden en la cura corporal. Aquest tractament per a peus i cames amb quatre fases, és perfecte per activar el torrent sanguini i disminuir inflamacions. A més, t’ajuda a alliberar l’estrès i el cansament del dia a dia, un descans per poder desconnectar del tot i recarregar la teva energia.

Combat la cel·lulitis amb el nostre tractament de cames i peus

El tractament de cames i peus no només alleuja dolor i tensió: les nostres massatgistes tailandeses saben adaptar-lo perquè també sigui un moment de cura estètica. Aquest conjunt de tractaments serveix com a massatge anticel·lulític a les cames, que ajuda a combatre la retenció de líquids i el greix acumulat en glutis i cuixes. Nota com a millora immediatament la circulació de la zona i observa els resultats de la tonificació de la pell de la zona tractada. No només és un moment de relax sinó també un moment de cura personal. Descobreix els beneficis del tractament de cames i peus a Thai Spa Massage.