Tractament body Scrub

50min
53

Tractament body Scrub

50min
53

Una pell més brillant, sedosa i suau

Separador medio
Descobreix el secret perquè la teva pell es renovi i sigui més brillant, sedosa i suau: el tractament exfoliant de cos sencer Body Scrub amb un producte d’essència de meló, totalment natural. Sanar la pell és vital, t’ajudarà a redescobrir la teva bellesa i tenir-ne cura.

Visita els nostres tractaments combinats per descobrir la millor unió dels tractaments corporals combinats amb massatge i gaudir de tots els beneficis. El tractament exfoliant Body Scrub, es realitza amb llitera. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament.

Regala’t 50 minuts per mimar el teu cos i gaudir del plaer que t’ofereix la revitalització de la teva pell.

Tractament: Peeling Corporal

Separador medio
L´exfoliant essencial de meló és un producte natural. Té propietats curatives, antioxidants, estimulants, nutritives i regeneratives que llisen la pell i li donen més brillantor i suavitat. Com que és natural no és un producte agressiu amb la pell: sent la frescor i la lluminositat natural que aporta al teu cos.

Aquest tractament et farà viatjar a la Tailàndia més ancestral a través de la seva aroma. Aquesta experiència sensorial es converteix en un plaer per a la pell. Gaudeix de la cura i la hidratació de la pell i alhora de la profunda sensació de benestar i relaxació que brinda aquest tractament.

Beneficis del tractament exfoliant de cos sencer Scrub

Separador medio
El massatge, aplicant-lo juntament amb les nostres tècniques d’exfoliació, afavoreix la regeneració cel·lular de la pell, ajudant a la correcta circulació al nostre torrent sanguini.

Amb això, aconseguim una pell molt més brillant, sedosa i suau i també relaxar tot el cos alleujant les tensions.

Com es realitza el tractament Body Scrub a Thai Spa Massage?

Separador medio
El tractament exfoliant Body Scrub es realitza amb llitera amb el producte natural d’essència de meló. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament per eliminar les restes del producte exfoliant i les pells mortes que queden a la teva pell.

Descobreix els beneficis del tractament body scrub a Thai Spa Massage.