Coneix el que
ens fa únics

Thai Spa Massage Barcelona és un santuari tailandès al centre de Barcelona, ​​consagrat a la relaxació i el benestar.

Situat a Passeig de Gràcia 100: el cor més cèntric i luxós de Barcelona. Embolica’t per l’energia del Modernisme de l’Eixample i viu una experiència inoblidable.
En l’interior d’Alura, al carrer Joan Güell, 236, el primer centre wellness de Barcelona especialitzat en serveis de bellesa i benestar d’elit, junto a el Corte Inglés de la Diagonal.

Gaudeix dels nostres dos centres

A Thai Spa Massage:
un santuari de la relaxació

A Thai Spa Massage hem creat un santuari de la relaxació, gràcies a una innovadora fusió del concepte de Spa de luxe occidental, amb el coneixement i la tradició mil·lenària de Tailàndia. El resultat és l’atmosfera característica de Thai Spa Massage, plena d’encants i passions, gràcies a la barreja de la cultura Thai amb el modernisme i la força de la gran Barcelona. Els nostres dos centres estan dissenyats per acollir-te en un viatge a una experiència de felicitat i de pau absoluta. Deixa que les aromes, sensacions i energia et transportin a un estat ideal de relaxació amb els nostres massatges i tractaments corporals i facials.

Submergir-te en aquesta experiència és possible gràcies a les nostres massatgistes de Tailàndia. Formades al país dels somriures, com a terapeutes pel reconegut Temple Wat Pho Thai de Bangkok, el Ministeri de Sanitat de Tailàndia, i amb una àmplia trajectòria professional als millors spas d’Àsia i altres parts del món. Amb elles aconseguiràs una sensació única, en estar en equilibri la teva energia interior amb tot el teu cos alhora.

El valor del que és autèntic


A Thai Spa Massage hem dissenyat una carta de serveis que uneixen la cultura del massatge de Tailàndia juntament amb el valor de les teràpies naturals i la hidroteràpia. I és que tots els nostres massatges i tractaments compten amb la millor gamma d’olis essencials naturals, herbes i espècies de fa milers d’anys.

Un espai preparat
per viure una experiència única

L'espai on fem tota la nostra varietat de massatges i tractaments està dissenyat específicament per realçar el benestar. Aquí la tranquil·litat n'és la protagonista i l'exotisme impulsa un viatge al cor del sud-est asiàtic.

Comptem amb una àmplia varietat de sales individuals, equipades amb les millors lliteres, importades directament des de Tailàndia. La nostra decoració, acollidora i exòtica, respecta la tradició i l’estil oriental per mantenir el nostre compromís amb l’autenticitat del nostre centre.

També disposem de sales dobles per als nostres tractaments en parella, així com una sala per a tres persones perquè puguis gaudir de l’experiència Thai en família o amb els teus amics i fins i tot una sala amb un jacuzzi per poder gaudir d’un bany floral individualment o amb la teva parella després del tractament!

A Thai Spa Massage estimem la cura meticulosa de tots els detalls, marcant la diferència amb la nostra professionalitat i experiència perquè cada moment viscut sumi a una inoblidable experiència.

En acabar el teu tractament, si vols, pots gaudir d’una magnífica infusió d’herbes seleccionades amb cura.

Benvingut al refugi de la calma i el benestar. Benvingut a Thai Spa Massage.