Massatge i Bany floral a Jacuzzi

90min
120

Massatge i Bany floral a Jacuzzi

90min
120

Submergeix-te en un estat total de relaxació

Separador medio
Aquest tractament combina el massatge de cos sencer i el bany floral a jacuzzi. Trieu un dels nostres massatges de 60 minuts amb l’oli essencial que sigui més adequat per a tu, seguit d’una sessió especial d’hidroteràpia de 30 min al jacuzzi adornat amb flors. Gaudiu d’aquest moment acompanyat d’una copa de cava i bombons, i endinseu-vos en un viatge d’exotisme i luxe on només queda submergir-vos en una pau profunda.

Doble Tractament: Massatge de cos sencer + Bany Floral a Jacuzzi.

El massatge de cos sencer es realitza amb llitera i amb oli essencial.

Doble tractament: Massatge de cos sencer + Bany floral a Jacuzzi

Separador medio
Amb aquest tractament combinat de massatge de cos sencer i bany floral, podreu gaudir d’un massatge tailandès, balinès, fusió Thai & Bali o aromàtic de 60 minuts, escollint l’aroma de l’oli que més t’agradi, i posteriorment relaxar-te durant 30 minuts al nostre Jacuzzi amb un bany floral que et prepararà el teu terapeuta tailandesa.

Recorda que els nostres olis essencials tenen diferents propietats terapèutiques: consulta el nostre personal de recepció perquè t’assessorin sobre quin és el més indicat per a tu.

Els beneficis del Bany Floral a Jacuzzi després d'un massatge

Separador medio
Sent com la calor del bany floral del jacuzzi i els raigs dissolen l’estrès i alliberen les parts ja treballades durant el massatge. A més, l’aigua a temperatures altes és molt beneficiosa per reactivar la circulació sanguínia.

El massatge complet, i posteriorment la calor del Bany Floral a Jacuzzi, és la combinació ideal. Una fusió que us porta a un estat de relaxació absoluta i mental. Regala’t aquesta experiència.

Un espai d'aromes i sensacions

Separador medio
Gaudeix d’aquest doble tractament de massatge de cos sencer a escollir i Bany Floral a Jacuzzi amb tots els teus sentits. El massatge de cos sencer es realitza en una llitera importada de Tailàndia i amb oli aromàtic i el jacuzzi s’adorna amb espelmes flotants i pètals de rosa. A més, et servim una copa de cava i bombons, per fer d’aquesta experiència un moment únic. És una experiència única, extrasensorial i totalment revitalitzant.

Descobreix els beneficis del massatge de cos sencer i del Bany Floral a jacuzzi a Thai Spa Massage.