Massatge d´esquena

30min
38
60min
68

Massatge d´esquena

30min
38
60min
68

Allibera l'estrès

Separador medio
Massatge d’esquena Tailandès és un massatge recomanat per alleujar la tensió cervical. I és que les zones que pateixen més en el dia a dia són el coll, les espatlles i l’esquena, perquè és on es concentra l’estrès emocional i corporal.

Els massatges a la zona cervical són l’opció ideal per millorar el reg sanguini i alliberar tensions. Les nostres terapeutes tailandeses realitzen aquest tractament a les nostres lliteres importades des de Tailàndia.

Massatge d’Esquena Thai

Separador medio
El massatge d’esquena tailandès es focalitza a la zona que acumula la tensió cervical. Gràcies a la combinació de massatges a les tres zones clau que més pateixen en el dia a dia: el coll, les espatlles i l’esquena, sentiràs un alleugeriment immediat, viatjaràs a un estat d’alliberament absolut, acomiadant-te de tot l’estrès acumulat al teu cos.

L’efecte d’aquest massatge a la zona cervical és immediat. Experimenta la sensació d’alleujament en millorar el reg sanguini i allibera’t de l’estrès emocional i corporal.

Submergeix-te en la relaxació

Separador medio
Gaudeix d’un moment per a tu. Aquesta és una oportunitat per desconnectar i alleujar les tensions acumulades.

El nostre massatge d’esquena tailandès us ajudarà a tonificar i podreu eliminar dolors en aquestes zones que tant us molesten, relaxant l’àrea treballada de l’esquena.

Com fem el massatge d'esquena tailandès?

Separador medio

El massatge d’esquena Thai posa focus al coll, les escàpules i el cap. Les nostres massatgistes saben com aconseguir la reactivació del reg sanguini gràcies a les tècniques ancestrals de massatge. Així aconsegueixen alleujar la càrrega muscular i tot l’estrès en un sol tractament. Aquest massatge es realitza a les nostres lliteres altes, importades des de Tailàndia i especialment dissenyades per als nostres massatges, capaços de resistir el pes complet de la massatgista.

Descobreix els beneficis del massatge d’esquena Tailandès a Thai Spa Massage.