Massatge lomi lomi (Hawaià)

60min
68
90min
98
120min
136

Massatge lomi lomi (Hawaià)

60min
68
90min
98
120min
136

Massatge lomi lomi

Separador medio
A Hawaii, “Lomi Lomi” significa “massatge”. Les nostres massatgistes també s’han especialitzat en aquesta tècnica ancestral procedent del cor polinesi, recorrent tot el teu cos amb els avantbraços i palmells de les mans.

Es tracta d’un massatge ferm, rítmic i fluid en què no només es fan estiraments i passades, sinó que assoleix un nivell més elevat de sensibilitat, perquè es combina amb l’aromateràpia i la musicoteràpia. Un tractament que et porta a descobrir la pau interior.

El massatge Hawaià es realitza en llitera tailandesa i amb oli aromàtic essencial. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament.

La influència
dels mars

Separador medio
El Massatge Lomi Lomi es recomana principalment per eliminar tensions i alleujar contractures musculars, però a més t’ajuda a harmonitzar tot el cos, a relaxar la ment i que el teu flux d’energia es restableixi. És una experiència sensorial molt agradable que a més a més restaura la teva circulació energètica en el procés.

Originalment va ser una teràpia que només es transmetia entre les famílies natives de Hawaii. El van crear els curanderos en els seus tractaments de sanació, però van ser els ʻōlohe lua’ —mestres de les arts marcials hawaianes— els qui el van desenvolupar. També s’usava com un luxe, com a ajuda a la digestió o com a massatge reparador dins de la família. A aquesta tradició hem afegit els coneixements del massatge thai, el resultat és una experiència tan exòtica com revitalitzant.

Quins beneficis té el massatge lomi lomi de Thai Spa Massage?

Separador medio
Aquest massatge hawaià ajuda a la circulació sanguínia i millora el sistema immune.

A més, s’aconsegueix abaixar la pressió sanguínia i desaccelerar el ritme cardíac, per això sents un estat total de relaxació. Sent com es desbloqueja el flux d’energia a través de la reactivació del sistema limfàtic.

Com fem el massatge hawaià?

Separador medio
El massatge lomi lomi utilitza una tècnica ancestral procedent del cor polinesi. Es tracta d’un massatge ferm en què les nostres terapeutes apliquen la pressió amb els colzes i els avantbraços, també es focalitzen en els estiraments musculars, afegint la combinació de l’aromateràpia i musicoteràpia per estimular tots els sentits. Quan reps aquest massatge relaxant, reps Aloha, l’alè de l’amor i la vida hawaiana que se suma a l’essència ancestral dels nostres massatges tailandesos.
El massatge lomi lomi hawaià es realitza en llitera tailandesa i amb oli. Gaudeix en acabar la sessió d’una dutxa refrescant a les nostres instal·lacions.