Tractament Body Scrub & Body Wrap i massatge

120min
125

Tractament Body Scrub & Body Wrap i massatge

120min
125

Un tractament de renovació

Separador medio
El massatge de cos complet amb el tractament hidratant Body Scrub & Body Wrap és un tractament holístic per a la renovació de la pell. Gaudeix d’un moment de relaxació i cura amb aquest tractament d’exfoliació i hidratació tailandès. I és que les nostres massatgistes fan servir les més antigues receptes asiàtiques, amb productes remeis tradicionals i productes naturals, aprofitant al màxim les propietats de cada ingredient.

Triple Tractament: Massatge de cos sencer + Body Scrub + Body Wrap.

El massatge de cos sencer es realitza en llitera i amb oli essencial, pots triar tant el tipus de massatge com l’aroma de l’oli essencial. En acabar el tractament també podràs dutxar-te.

Triple tractament: Massatge cos complet + Body Scrub + Body Wrap

Separador medio
Aquesta combinació de tractament funciona com a tres fases consecutives. Comença amb un massatge de cos sencer a escollir. Trieu el vostre massatge preferit o el que més us pugui beneficiar en aquest moment. Per saber quin és, pots parlar amb el nostre equip de recepció i elles et podran assessorar.
Després gaudiràs de la segona fase, una exfoliació de cos –el Body Scrub– que eliminarà tota la pell morta del teu cos. Les nostres massatgistes utilitzen productes de Body Scrub amb ingredients naturals i aromes exòtiques, com el de meló. Al final d’aquesta segona fase del tractament, sentiràs que t’envolta una aroma dolça i exòtica perquè gaudeixis amb tots els sentits. Completa aquesta experiència amb la darrera fase d’hidratació de la pell, amb el tractament hidratant Body Wrap.

El Body Wrap és molt complet i té gran potencial per les seves propietats antiinflamatòries i antibacterianes naturals. Les nostres massatgistes utilitzen les receptes asiàtiques més antigues amb productes naturals, aprofiten al màxim totes les seves propietats. Mima totes les parts de la pell del teu cos, hidratant i purificant per deixar-la totalment suau: el tractament que et renova completament. Desperta tots els sentits i gaudeix dels beneficis que ofereix l’aromateràpia combinada amb els tractaments de Body Scrub & Wrap.

Beneficis hidratants del Body Wrap

Separador medio
El Body Wrap està indicat per hidratar la primera capa de pell i renovar-la. Viu una relaxació instantània a través del tacte i redueix notablement l’envelliment de la pell, hidratant-la en el procés i deixant-la suau i brillant. Aquest distintiu tractament hidratant tailandès, destacat per les seves propietats antiinflamatòries i antibacterianes naturals, es converteix en un ritual de bellesa extraordinari en fusionar-lo amb el massatge que triïs. L’experiència serà inoblidable a Thai Spa Massage.

Un massatge ple de sensacions aromàtiques

Separador medio
El massatge de cos sencer va més enllà de l’aroma, elimina toxines i actua directament sobre el nivell d’energia de l’organisme, augmentant la circulació sanguínia i el drenatge limfàtic. El nostre tractament hidratant Body Wrap tonifica els músculs i la pell, augmentant l’oxigenació de la sang.
Aquest triple tractament Thai, es recomana per renovar la primera capa de pell i regenerar el teixit. Aporta una relaxació instantània a través del tacte. Gaudeix d’aquest triple tractament Body Scrub + Body Wrap i Massatge de cos sencer. El massatge de cos sencer es realitza amb llitera i amb olis essencials. Pots triar el tipus de massatge, així com la intensitat del mateix: fort, mitjà o suau. Gaudeix d’una dutxa refrescant a les nostres cabines en finalitzar el tractament. Descobreix els beneficis del triple tractament Body Scrub + Body Wrap i massatge aromàtic a Thai Spa Massage.