Massatge + bany floral a jacuzzi en parella

60min
176
90min
238

Massatge + bany floral a jacuzzi en parella

60min
176
90min
238

Ritual per a parelles

Separador medio
El Ritual per a parelles de Massatge de 30/60 min acompanyat d’un bany floral posterior a Jacuzzi és un tractament exclusiu que totes les parelles haurien de provar. Una agradable sessió de massatge en parella a la mateixa sala, obre la sessió. Cadascú pot triar el tipus de massatge que més s’adapti a les seves necessitats entre l’extensa carta de massatges, així com la intensitat del mateix: suau, mitjà o fort. A continuació, les nostres terapeutes, us prepararan un bany floral al nostre jacuzzi que teniu dins la mateixa sala del tractament, per gaudir tots dos sols d’una sessió d’hidroteràpia amb pètals de rosa, per relaxar la vostra musculatura i tonificar la vostra pell per arribar a la relaxació total. Cadascú pot triar el massatge que més li agradi de la nostra extensa carta, així com la intensitat del mateix. 30/60 min Massatge a escollir + 30 min Bany Floral a Jacuzzi. Al massatge de 30 min es pot triar la part del cos a tractar: ​​peus i cames, o esquena i espatlles, i al massatge de 60 min, el massatge es realitza a tot el cos.

Tractament combinat de massatge + bany floral a Jacuzzi

Separador medio
Aquest Tractament combinat de massatge + bany floral a Jacuzzi per a parelles és un tractament exclusiu. És un tractament per a parelles, que combina els beneficis del massatge, amb la sessió d’hidroteràpia, ia més a més amb la persona que més vols. Fem servir les propietats aromàtiques d’olis essencials o herbes, per transportar-te la més profunda sensació de benestar i tranquil·litat. Cadascú pot triar el tipus de massatges que més li agradi, així com la intensitat del mateix.

Beneficis de la hidroteràpia amb olis essencials

Separador medio
No hi ha cap element que iguali les propietats sanadores de l’aigua. S’ha utilitzat al llarg de la història per alleujar el cos, atribuint-se poders curatius. La hidroteràpia calma l’esperit, els olis essencials aplicats amb el massatge calmaran la teva ment de l’estrès ocasionat en el dia a dia. Descobreix els seus beneficis al millor centre de massatge tailandès de Barcelona.
Indicat per a aquelles parelles que disposen de temps i volen gaudir una experiència única en parella al nostre Spa.

Per celebrar una ocasió especial, o simplement, perquè us ho mereixeu. Només es viu una vegada.

El massatge per a parelles es realitza en una sala especial àmplia per a parelles amb dues lliteres importades de Tailàndia i un Jacuzzi. El massatge es fa amb olis especials si tries l’opció de massatge amb oli. Disposa de banyera d´hidromassatge a l´interior de la sala per al bany floral en jacuzzi en parella. Descobreix els beneficis d’aquest tractament combinat per a parelles a Thai Spa Massage.