Descobreix Tailàndia als nostres dos espais de benestar

Thai Spa Massage: un santuari Thai a Barcelona.
Viu l'energia i la tradició dels tractaments de Tailàndia, sense sortir de Barcelona

Thai Spa Massage a Passeig de Gràcia

Situat a Passeig de Gràcia 100: el cor més cèntric i luxós de Barcelona. Inspirat als millors Spas del Món, hem aconseguit crear una atmosfera oriental, barrejada amb el modernisme de Barcelona.

Thai Spa Massage a Alura/Diagonal

Dins del primer Centre especialitzat exclusivament en serveis de bellesa i benestar d’alta qualitat alura, hi ha un temple Thai. Descobreix les nostres instal·lacions a Joan Güell 236, al costat del Corte Inglés de Diagonal.

Visita virtual
Passeig

Visita virtual
Alura

Viatja a Tailàndia a través de les nostres instal·lacions

Coneix els nostres dos exòtics santuaris i transporta't a un nou món de sensacions amb cada visita.

Vam voler portar un trosset de Tailàndia a Barcelona; hem dissenyat les nostres instal·lacions per evocar la màgia i l’exotisme d’un dels països més diferents de la cultura mediterrània. El nostre objectiu és oferir una experiència única perquè recuperis l’harmonia entre el teu cos, la ment i l’esperit, gaudint d’un moment per a tu.

El mim pels detalls: fonamental en la nostra filosofia

Des de les barres de bambú del sostre col·locades sobre les lliteres, cent per cent natural, fins a les nostres lliteres, fabricades al país dels somriures i dissenyades per complementar els passades de massatge de les nostres terapeutes tailandeses professionals: tot als nostres espais ha estat pensat i creat per contribuir a l’experiència autèntica de massatge Thai, amb l’objectiu de poder oferir els tractaments i massatges tailandesos com si estiguessis a Tailàndia, però sense haver de viatjar-hi.

L’estrès del món exterior desapareix així que arribes al nostre vestíbul, un espai tranquil, amb il·luminació íntima i decorat amb motius asiàtics. Després de rebre la nostra benvinguda i les indicacions del nostre personal de recepció, que hauràs de seguir per gaudir de la teva experiència, et conduirem a la zona on reps el tractament escollit: cada sala és única, però totes tenen alguna cosa en comú, ja que són un refugi aïllat que brinda tranquil·litat i comoditat.

La fusió entre Barcelona i Tailàndia impregna les nostres instal·lacions, dividides en sales totalment individuals, completament equipades i excepcionalment decorades, respectant la tradició i la saviesa oriental. Depura la teva pell i relaxa’t amb vistes a la platja de Railay a Krabi. També disposem de sales dobles que permeten gaudir de qualsevol tractament en parella i una sala amb Jacuzzi perquè puguis gaudir individualment o amb la teva parella d’un bany floral després del tractament que hagis triat. També tenim una sala comunicada per a tres persones, on podeu gaudir del tractament o massatge amb amics o família.
Pots gaudir de l’experiència Thai Spa Massage als nostres dos centres de Barcelona: coneix la cultura del benestar tailandès a l’interior d’Alura, al carrer Joan Güell 236 o del Passeig de Gràcia 100.

Hem construït dos espais dedicats a compartir el saber mil·lenari de la salut i la relaxació. Sorprèn-te pel nostre ventall de tractaments i massatges, experimenta el veritable massatge Thai de la mà de les nostres terapeutes tailandeses i sent la Tailàndia més autèntica sense sortir de Barcelona.