Sis tractaments de cara i cos sencer

240min
245

Sis tractaments de cara i cos sencer

240min
245

El millor de Thai Spa Massage per a tu

Separador medio
El Ritual Tailandès de 240 min és al top dels nostres tractaments: és el més complet de la nostra carta. Una experiència a 360 graus, un regal únic per al nostre cos. Per tu perquè t’ho mereixes i perquè només es viu una vegada.

6 Tractaments: Bany Floral a Jacuzzi 30 min + Body Scrub & Body Wrap 60 min + massatge a triar 90 min + te i fruites + Tractament facial 60 min

Pensem en aquests clients que quan estan estudiant les millors opcions, no es poden decidir per cap. I en aquells clients que no es volen sentir obligats a triar. Per a ells i per a tu també hem creat aquest pack de sis experiències que et faran viatjar a una Tailàndia exòtica i ancestral.

Els sis millors tractaments per a tu: Bany Floral a Jacuzzi + Body Scrub + Body Wrap + massatge a triar + te & fruita + Tractament facial

Separador medio
Exfoliació de cos complet Body Scrub
El primer tractament és el Body Scrub, o píling corporal, el que necessites per exfoliar tota la pell, eliminar toxines i la pell morta i preparar-la perquè pugui ser tractada en les següents experiències
Tractament hidratant Body Wrap
En segon lloc, el Body Wrap, que destaca per les propietats antiinflamatòries i antibacterianes naturals. Les nostres massatgistes utilitzen les receptes asiàtiques més tradicionals, hereves del coneixement dels temples de Siam, amb productes naturals concentrats en un dolç embolcall d’hidratació. Sent com van fent efecte totes les seves propietats que nodreixen i donen vida a la teva pell. Cuida tot el teu cos, hidratant i purificant per deixar-lo totalment suau. Aquest és un tractament que et renovarà del tot.

Massatge de Cos sencer a escollir de la carta

Separador medio
Ja està tot a punt per al tercer tractament: una experiència que t’aportarà plaer i t’alliberarà de tensions. Trieu un dels nostres massatges segons l’efecte que vulgueu aconseguir en aquesta experiència. El nostre personal de recepció us pot ajudar a saber quin és el massatge que el vostre cos necessita. En aquest procés tindràs tota la pell renovada i experimentaràs aquesta renovació dins teu. Confia en les nostres massatgistes: són expertes en tractar les línies Sen per harmonitzar la teva energia i identificar el tractament que més necessites. Aquest massatge també tonifica la pell i t’allibera de l’estrès acumulat.

Moment del te i fruites

Separador medio
El quart pas d’aquest camí de relaxació activa altres sentits perquè sigui una experiència a 360 graus. Aquest no és un tractament, sinó un moment d’introspecció per parar i pensar només en tu, per sentir el descans i la pau mentre prens un te i un plat de fruites fresques naturals acabades de tallar per a tu.

Bany floral a Jacuzzi

Separador medio
Al jacuzzi podràs submergir-te en un moment de pau i tranquil·litat, la calor i el tractament termal t’ajudaran a destensar aquelles parts del cos que ja s’havien relaxat al massatge i a més obrirà els porus per permetre més treball del tractament facial. A més, aquesta sessió d’hidroteràpia de bany floral amb olis essencials naturals és tot un regal per als nostres sentits.

Tractament facial complet

Separador medio
El millor final és el tractament facial, una neteja completa i la hidratació de la cara després d’haver eliminat totes les toxines, tractant la pell renovada perquè llueixi amb brillantor natural i més llisa. Sent aquest tractament de bellesa envoltant i gaudeix de l’harmonia interior i la bellesa exterior.

Gaudeix d’aquests fantàstics sis tractaments, l’oportunitat de viure una experiència única al nostre Spa: un regal inoblidable. Gaudeix-ho només per a tu a Thai Spa Massage.