Massatge Thai

60min
70
90min
100
120min
140

Massatge Thai

60min
70
90min
100
120min
140

Benvingut a la tradició tailandesa en la seva essència més pura

Separador medio
El Massatge Tradicional Tailandès és una tècnica que neix fa més de dos mil anys, gràcies a la unió entre la medicina tradicional xinesa i el coneixement ayurvèdic.

Aquest tractament es basa en l’estirament muscular; La profunditat de la seva tècnica alleuja la tensió dels teixits per aconseguir una sensació de benestar absolut.

Ideal per alliberar tensions i equilibrar l’estat emocional. El Massatge Tailandès es fa en una llitera robusta, importada des de Tailàndia. Nosaltres et facilitarem la roba adequada per al massatge al nostre centre de Massatges Thai a Barcelona.

Massatge Tailandès a Barcelona. Únic i Exòtic

Separador medio
El nostre Massatge Tailandès se centra en el treball en profunditat de la musculatura juntament amb l’estirament dels teixits, desbloquejant el poder dels camins Sen: les línies d’energia que recorren el nostre cos. Als nostres centres descobriràs la tradició més antiga del Massatge Thai, creada fa més de 2.000 anys, en què han estat formades les nostres terapeutes tailandeses treballant als centres de massatges asiàtics més emblemàtics de diferents parts del món. La regió que avui és coneguda com a Tailàndia, va desenvolupar una de les millors tècniques de massatge de la història, convertint-se en un pilar de la medicina tradicional asiàtica: el Massatge Thai. Aquest tractament es considera Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des del 2019.

Equilibra les teves energies, viu la veritable harmonia

Separador medio
Aquest massatge està indicat per harmonitzar les cèl·lules de la pell i fomentar la reparació muscular.

Descobriràs com a poc a poc es va mitigant el dolor dels punts més conflictius —coneguts com els “trigger points”— gràcies a la pressió i estiraments que fan les nostres massatgistes tailandeses a diferents parts del teu cos.

Com fem el Massatge Tailandès?

Separador medio
Les nostres massatgistes tailandeses treballen en una llitera especial importada de Tailàndia de 90×200 cm i elevades 70 cm del terra. A la sala hi ha uns bambús al sostre perquè la massatgista mantingui l’equilibri en pujar sobre la llitera. Això li permet poder utilitzar els peus i les cames durant el massatge per aplicar pressió en diferents punts del teu cos. Aquest tractament també es caracteritza pels estiraments similars als del ioga i l’osteopatia, gràcies a això els nostres massatgistes tailandeses treballen els punts més importants mitjançant passades de digitopuntura.

Nosaltres et facilitarem roba còmoda, ideal perquè el moviment flueixi durant tota la sessió. Gràcies a això, no necessitaràs portar res en concret, és el moment de venir a gaudir i submergir-te en una experiència total de benestar a Thai Spa Massage.