Benvingut a
Thai Spa Massage

Un santuari de massatge tailandès, relaxació i benestar al cor de Barcelona

Descobreix el massatge tailandès i
gaudeix de la millor experiència Thai

Viatja a Tailanda gràcies als nostres autèntics massatges tailandesos i tractaments

Viu una experiència inoblidable amb el autèntic massatge tailandès

Explora Tailàndia a través de les sensacions

Et convidem a conèixer la cultura i la tradició tailandesa a la petita Tailàndia de Barcelona.

Viu una autèntica experiència Thai de la mà de les nostres massatgistes tailandeses, mestres en l’art de la relaxació i hereves de les tècniques mil·lenàries de la cura del cos i la ment.
Deixa’t sorprendre per la nostra extensa gamma de massatge tailandès i tractaments corporals i facials, i gaudeix del benestar. Coneix els efectes increïbles de l’alineament de les línies Sen, oblida’t del malestar i cultiva la teva pau mental.

Descobreix el valor de la tradició oriental, sorprèn-te amb el massatge tailandès i submergeix-te en un viatge únic d’exotisme i relaxació.

Què inclou el massatge tailandès?

Una sessió completa del nostre autèntic massatge tailandès pot durar al voltant d’una hora, encara que hi ha sessions més llargues, i inclou pressió rítmica i estiraments a tot l’organisme. Això inclou l’estirament dels dits de les mans, dels dels peus peus, de les orelles, el cruiximent dels artells, caminar sobre l’esquena del receptor, i l’arquejar el destinatari a bhujangasana (o posició de cobra), entre d’altres molts aspectes. Aquest enfocament holístic de benestar físic i mental es caracteritza per la combinació d’estiraments i pressió en diferents punts del cos per equilibrar la teva energia i alliberar-te. Experimentaràs un massatge tailandès autèntic a les nostres lliteres originals de Tailàndia, sense olis, per a una experiència tradicional i pura. T’oferim roba especialitzada per a la teva comoditat durant el nostre autèntic massatge Thai.

El nostre massatge tailandès es basa en l’autenticitat de la tècnica tradicional tailandesa. A diferència dels estils de massatge occidentals, es realitza en lliteres amb llistons de bambú al sostre que permeten a la massatgista mantenir l’equilibri sobre el teu cos, vestit amb roba tradicional còmoda i flexible. Aquesta pràctica segueix les línies conegudes com a ‘Sen’, i no només estimula i tonifica el cos, la ment i l’esperit, sinó que també és indicada per reduir tensions i incrementar la vitalitat, aplicant pressió en punts específics per millorar el flux energètic en el cos.

Explora les nostres ofertes especials, estan pensades

per a tu

Celebra

Asalha Puja

Gaudeix d´un 15% dte. en corporals, individuals o en parella de 90 min o temps superior.

Gaudeix d'una

Experiència
Asiàtica

Fusionem l’art del massatge amb els sabors d’Àsia, presentant-te una experiència única i inoblidable.

Gaudeix d'una

Experiència
tailandesa

Unim la tradició del massatge i l’exquisida gastronomia de Tailàndia per oferir-vos una gran aventura.

BO

10
massatges

Aconsegueix el teu val de 10 massatges amb un 15% de descompte. No t’ho perdis!

Quines són les manipulacions bàsiques del massatge tailandès?

Una part essencial del massatge tailandès són els estiraments, que tenen influències de les postures del ioga. Aquests estiraments no només milloren la flexibilitat i alleugen la tensió muscular, sinó que també augmenten el rang de moviment. A més, les nostres terapeutes utilitzen tècniques de manipulació corporal, emprant mans, colzes, genolls i peus per realinear i relaxar el cos, cosa que proporciona una profunda sensació de relaxació i rejoveniment.
Les manipulacions bàsiques del massatge tailandès són:

  • Pressió als punts vitals o punts marma.
  • Pressió a les línies d’energia “sen” o nadis.
  • Manipulació sobre la musculatura corporal.
  • Estiraments articulars i musculars.
  • Desbloquejos.

Quins efectes té el massatge tailandès?

El massatge tailandès ofereix múltiples beneficis per a la salut, incloent la reducció efectiva de mals de cap, molèsties a l’esquena i lumbàlgies. A més, contribueix a enfortir el to muscular i incrementar la mobilitat articular i l’elasticitat dels lligaments. Aquest tipus de massatge també és beneficiós per corregir la postura i potenciar la flexibilitat corporal.

Aquest massatge no només s’enfoca alleujar dolors i tensions musculars, sinó que també busca millorar la circulació, augmentar l’energia i equilibrar el sistema d’energia del cos, tractant-lo com un tot. Pels seus múltiples beneficis terapèutics, tant físics com emocionals, el massatge tailandès és una experiència única que requereix ser realitzada per un terapeuta qualificat, per això a Thai Spa Massage, totes les nostres massatgistes són tailandeses i compten amb la millor formació.

A diferència d’altres tipus de massatges, el massatge tailandès clàssic es realitza sense l’ús d’olis o locions, permetent més llibertat de moviment durant la sessió. A més, es posa un èmfasi particular en la respiració i la meditació, fomentant una major connexió ment-cos i promovent la calma mental i la reducció de l’estrès.

Molt més
que un Spa

Gaudeix del massatge tailandès amb les millors massatgistes professionals tailandeses, en un escenari ideal per a la relaxació: els nostres santuaris Thai al cor de Barcelona.

El santuari del massatge tailandès a Barcelona

La petita Tailàndia de Barcelona

Hem creat un punt de trobada entre Tailàndia i Barcelona basat en la cura i la relaxació. El nostre compromís i fidelitat amb la tradició del Massatge Tailandès ens ha portat a recrear, amb amor al detall i mim per la nostra cultura mil·lenària, l’atmosfera ideal per al massatge tailandès. Les nostres experiències es construeixen a través del tacte, de la calidesa, del coneixement ancestral dels camins Sen i de la cura del cos.

En aquest santuari de benestar, fusionem l´essència de Tailàndia amb un toc modern i cosmopolita propi de Barcelona.

La cura, en mans expertes

L’autenticitat de l’experiència Thai Spa Massage s’aconsegueix gràcies al talent de les nostres massatgistes, tailandeses i mestres en la tradició oriental de la relaxació. La seva excepcional formació i el seu tracte exquisit garanteixen experiències inoblidables.

Hem creat un temple on la preocupació i l’estrès no hi tenen cabuda, per això ens encarreguem de tot. Nosaltres et facilitem tot el que necessites perquè puguis desconnectar del tot, des de la roba més adequada per a cada tractament, fins al necessari perquè puguis dutxar-te a la teva pròpia cabina, després del tractament escollit.