Massatge i tractament facial

120min
125

Massatge i tractament facial

120min
125

El secret oriental de la bellesa

Separador medio
Aquest tractament és un dels nostres rituals més complets, ideal per renovar la teva bellesa corporal i facial. Comença amb el massatge que millor s’adapti a tu amb una durada de 60 minuts. En acabar et trobaràs en un estat de profunda relaxació preparat per al tractament següent, el de facial complet de 60 min.

Doble Tractament: Massatge a escollir cos sencer + Tractament Facial.

El tractament de bellesa facial inclou higiene facial amb exfoliació, hidratació i massatge facial; lequilibri perfecte entre cura i bellesa. El massatge es realitza en llitera i amb olis essencials si tries un massatge que l’inclogui. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament.

Doble tractament: Massatge cos complet + Tractament facial

Separador medio
Gaudiu d’aquesta primera part, un massatge de cos complet d’una hora de durada. Pots triar el massatge que més t’agradi dels que oferim o consulta amb una de les nostres expertes persones de recepció quin massatge és el més adequat, i tria el millor per a tu. La segona part és una segona hora de tractament facial. El massatge de cara tailandès és un ritual facial complet, l’spa pel nostre rostre. Allibera totes les teves tensions, sent com les nostres terapeutes modelen les expressions naturals del rostre i submergeix-te en aromes exòtiques amb aquest tractament aromàtic.

Beneficis del massatge facial

Separador medio
A més a més de l’efecte benestar també experimentaràs els efectes estètics del massatge facial.

Gràcies als productes que utilitzen les nostres massatgistes, aquest ritual nodreix i protegeix la teva pell, distribuint els nutrients amb moviments circulars i rotatoris. Gràcies a les suaus pressions es relaxen els músculs de la cara, reduïm les arrugues i millorem la circulació a la zona. El secret de la bellesa està en una cara que reflecteix pau i relaxació.

Com actua el nostre massatge facial?

Separador medio
El massatge facial tonifica i alleuja la tensió dels músculs de la cara, destapant els porus facials i oferint un rejoveniment natural. La teva pell llueix més llisa i la teva cara augmenta la seva brillantor. És un tractament thai tradicional, molt recomanat per reduir la flacciditat. Torna la serenitat i la felicitat al teu rostre.

El massatge de cos sencer i el tractament facial es fan en llitera. Pots dutxar-te en finalitzar la sessió.

Descobreix els beneficis del tractament facial i massatge aromàtic a Thai Spa Massage.