Ritual Deluxe i bany floral a jacuzzi

120min
165

Ritual Deluxe i bany floral a jacuzzi

120min
165

Viu un ritu tradicional amb bany floral al jacuzzi

Separador medio
Hem creat una fusió dels tractaments rituals perquè visquis una experiència exòtica, de benestar i luxe. El Tractament de 120 min Ritual Deluxe Tailandès és un tractament exclusiu, que comença amb una sessió d’hidroteràpia amb olis aromàtics —escollits minuciosament— i acaba amb una combinació de massatges de 90 min a escollir de la nostra extensa carta.

90 min de massatge a escollir + 30 min Bany Floral a Jacuzzi.

El massatge a triar el fan les nostres terapeutes tailandeses en una llitera tradicional.

Ritual Deluxe Tailandès: Massatge Thai & Bali + Massatge amb Pindes Calentes o Massatge Aromàtic o Massatge Balinès + Bany floral a Jacuzzi floral

Separador medio
Hidroteràpia al bany floral a jacuzzi
Els 120 min que dura el tractament ritual deluxe tailandès fan que sigui tan exclusiu com relaxant, ideal per gaudir tranquil·lament. El primer tractament és el bany floral a jacuzzi: submergeix-te en una càlida sensació de relax absolut, combinat amb olis aromàtics per estimular tots els teus sentits.

Massatge Thai & Bali

Separador medio
Un cop et trobis totalment relaxat comença el segon tractament, un dels nostres massatges estrella: el massatge fusió Thai & Bali. Arribat aquest moment, gràcies als estiraments musculars i l’aplicació de pressió, podràs notar com tota la tensió que pogués quedar als músculs desapareix del tot.

Preparant el teu cos perquè les nostres massatgistes puguin portar-te amb les mans al següent pas en el camí de la relaxació: ja sigui el Massatge amb Pindes Calentes, o el Massatge Aromàtic amb olis essencials o el Massatge Balinès.

Massatge amb pindes calentes

Separador medio
Les pindes calentes són unes bosses tancades de tela, amb forma esfèrica i farcides amb una selecció de les plantes més curatives de l’Àsia, amb propietats antiinflamatòries, relaxants i tonificants. L’essència pura d’aquestes plantes impregnades de vapor és absorbida per tots els porus. En exercir pressió amb les pindes durant el massatge els nutrients naturals penetren a la pell. Les nostres pindes són ideals per alleujar la rigidesa i el dolor, han d’estar calents per tenir un efecte terapèutic, i així destensar els músculs i les articulacions.
El resultat és l’harmonització de les cèl·lules de la pell, portant-te a un estat de relaxació total.
Gaudeix d’aquesta luxosa combinació al millor centre de massatges tailandès de Barcelona.