Tractament facial

60min
73

Tractament facial

60min
73

Cuida la teva pau interior i la teva bellesa exterior

Separador medio
Els tractaments facials consisteixen en sis fases: neteja, tònic, massatge facial, detox, peeling i hidratació. A més, els productes són d’origen natural d’una qualitat excel·lent i una marca de reconegut prestigi.

OPCIÓ 1: Tractament per a cada tipus de pell Pell normal/seca Pell mixta/greix Tractament personalitzat

OPCIÓ 2: Tractament especial per a Home

OPCIÓ 3: Tractament pells madures

Enforteix la brillantor del teu rostre

Separador medio
Els tractaments facials no són només per cuidar la bellesa i elasticitat de la teva pell, també són un remei fonamental que et permeten entrar en un estat de relaxació i desconnectar de la teva rutina. El tractament facial consta de sis passos: neteja, tònic, massatge facial, detox, peeling i hidratació. El massatge no només se centra a la cara, sinó també a la zona del cap i les espatlles, que és on es concentra tota la tensió cervical causada per l’estrès del nostre dia a dia. El tractament facial té tants beneficis que no només es considera un tractament de bellesa, és una experiència en què pots canviar la teva expressió interior i exterior.

Beneficis dels tractaments facials

Separador medio
Es millora notablement la brillantor de la pell, augmentant l’elasticitat i la resistència de la nostra epidermis. Els productes són d’origen natural i d’una qualitat excel·lent. Canvia la teva expressió exterior i interior i viu una experiència regeneradora.

Cuida el teu cos i la teva ment

Separador medio
El tractament facial és una varietat de tractament que cal triar segons el tipus de pell i les necessitats de cada persona.

Descobreix el benestar que proporciona un tractament facial a Thai Spa Massage, al cor de Barcelona.