Ritual Deluxe per a tu i la teva parella

120min
278

Ritual Deluxe per a tu i la teva parella

120min
278

Dos Tractaments: 30 min de Bany Floral a Jacuzzi + 90 min Massatge Thai & Bali + Massatge amb Pindes Calentes o Massatge Aromàtic o Massatge Balinès

Separador medio
Aquesta experiència és per començar junts amb el tractament d’hidroteràpia amb el bany floral al jacuzzi. Un ambient íntim preparat per a dos, ideal per a la relaxació gràcies a la nostra hidroteràpia i la temperatura de l’aigua: una presentació ideal perquè la pell assimili posteriorment amb el massatge millor, amb els olis essencials més exòtics del nostre centre. Podreu escollir massatges diferents, ideals per a cadascú: des del massatge estrella fusió Thai & Bali o Balinès, fins al massatge amb pindes calentes, passant pel massatge aromàtic amb olis essencials.

Molt més que wellness: un viatge sensacional

Separador medio
El Ritual per a parelles Deluxe Tailandès és un tractament exclusiu. La sessió s’obre amb el nostre massatge tradicional fusió Thai & Bali, que activa la nostra sensibilitat i energies. Aquest massatge es combina amb un massatge amb pindes calentes, per relaxar la musculatura i tonificar la pell, o amb un massatge aromàtic hidratant amb olis essencials. Finalitzem amb una agradable sessió d’hidroteràpia amb olis essencials escollits minuciosament per arribar a una relaxació total.
El nostre Tractament Deluxe per a parelles, és una combinació de tres tractaments en un. Començant pel mil·lenari massatge Thai. A això, sumem les propietats aromàtiques d’olis essencials del massatge balinès o la combinació d’herbes al massatge amb pindes calentes. Cadascú pot triar el tipus de massatges que més li agradi, així com la intensitat del mateix: suau, mitjà o fort. I posteriorment, continuar amb una relaxant hidroteràpia per transportar-te a la més profunda sensació de benestar i tranquil·litat.

Beneficis de la hidroteràpia unida amb olis essencials aplicats amb el massatge

Separador medio
No hi ha cap element que iguali les propietats sanadores de l’aigua. S’ha utilitzat al llarg de la història per alleujar el cos, atribuint-se-li poders curatius. Així com la hidroteràpia calma l’esperit, els olis essencials aplicats amb el massatge escollit calmaran la teva ment de l’estrès ocasionat en el dia a dia.
Descobreix els seus beneficis al millor centre de massatge tailandès de Barcelona, on totes les nostres terapeutes són tailandeses amb una experiència i formació demostrades. Indicat per a aquelles parelles que volen gaudir d’una experiència única al nostre Spa. El massatge per a parelles tailandès es realitza en una sala especial àmplia, amb dues lliteres importades de Tailàndia i un jacuzzi. El massatge es fa amb olis especials i disposa de banyera d’hidromassatge a l’interior de la sala per al bany floral en jacuzzi en parella. Descobreix els beneficis del Ritual Deluxe en parella al Thai Spa Massage.