Coneix les nostres massatgistes tailandeses

Són les millors de Tailàndia. El nostre centre ha atret, al llarg dels anys, un excel·lent equip de terapeutes tailandeses totalment alineades amb els nostres valors: la cura pel detall, l’atenció propera, la professionalitat i, per sobre de tot, el compromís amb la teràpia i relaxació a través del massatge tailandès.

Gràcies a la seva llarga trajectòria professional als millors Spas d’Àsia i d’altres parts del món, dominen a la perfecció les passades del massatge Thai, el control de les línies Sen i la creació d’una atmosfera de relaxació mitjançant olis essencials.

S’han format en l’art mil·lenari del massatge tailandès al Temple Wat Samphao de Chiang Mai, acreditat pel Ministeri de Sanitat de Tailàndia, i a “Wat Pho Thai Traditional Massage School”.
Les nostres massatgistes estan especialitzades en tractaments tailandesos i massatges que renoven i equilibren la teva energia, portant-te a un estat de relaxació complet i de pau profunda.

Gràcies a la seva formació ia l’herència Thai, coneixen tècniques mil·lenàries i les apliquen segons la necessitat del teu cos i el moment del massatge, perquè sigui una experiència única, on la relaxació i el plaer en són els protagonistes.