Aprofita les nostres ofertes
de massatges a Barcelona!

Tailàndia és coneguda per la seva hospitalitat i amabilitat, i per això volem oferir-te les millors ofertes de massatges especials cada mes. Viu l'autèntica experiència Thai!

Celebra

Asalha Puja

Gaudeix d´un 15% dte. en corporals, individuals o en parella de 90 min o temps superior.

Gaudeix d'una

Experiència
Asiàtica

Fusionem l’art del massatge amb els sabors d’Àsia, presentant-te una experiència única i inoblidable.

Gaudeix d'una

Experiència
tailandesa

Unim la tradició del massatge i l’exquisida gastronomia de Tailàndia per oferir-vos una gran aventura.

BO

10
massatges

Aconsegueix el teu val de 10 massatges amb un 15% de descompte. No t’ho perdis!

Ofertes de Spa i massatges a Barcelona

Volem compartir la nostra cultura a Thai Spa Massage, per això us portem les nostres promocions, basades en la tradició i cultura tailandesa. Pensades perquè puguis gaudir de tota la nostra cultura a través del massatge tailandès!
Aprofita els nostres packs i oportunitats i coneix de primera mà una de les cultures més interessants de l´Àsia. Posem a la teva disposició el coneixement mil·lenari del massatge tailandès perquè puguis gaudir d’un dels tractaments més antics de la història de la humanitat.

Una cultura per descobrir, més a prop que mai gràcies a les nostres promocions a Barcelona

Tailàndia sempre ha estat un entorn d’intercanvi cultural, un espai geogràfic on diverses civilitzacions van anar dipositant capes i capes de coneixement. Aquesta unió de cultures ha generat una filosofia pròpia, una manera de veure el món única, amb unes tradicions sorprenents.

Sabies que el somriure és la manera més comuna de saludar-se a Tailàndia? O que, al contrari del que es pensa, els escuradents no són un element habitual a taula? Nosaltres volem apropar-te a les tradicions i la cultura de Tailàndia. Des del Songkran, la festa més important del país on se celebra l’any nou budista amb una fantàstica “guerra” d’aigua, fins al Festival Vegetarià de Phuket, nou dies en què no es menja carn per rendir culte a nou déus.