Una combinació brillant: body Scrub & Wrap

60min
68

Una combinació brillant: body Scrub & Wrap

60min
68

Una pell més brillant, sedosa, suau i hidratada

Separador medio
Els tractaments de Scrub & Wrap funcionen tan bé junts perquè és la combinació d’un tractament exfoliant que elimina totes les toxines de la pell —i la pell morta— i finalitza amb un tractament Body Wrap que consisteix en una combinació de cremes i olis essencials aplicats per tot el cos. Et faran sentir una profunda i reconfortant hidratació i descans.

Doble tractament: exfoliació Body Scrub + Hidratació Body Wrap El tractament de cos Body Scrub + Body Wrap es realitza en llitera i pots dutxar-te en finalitzar el tractament.

Doble tractament: exfoliació Body Scrub + Hidratació Body Wrap

Separador medio
Després d’haver netejat tota la pell, és el moment ideal per hidratar-la amb el tractament Body Wrap: el tractament amb les receptes asiàtiques més antigues que utilitza únicament productes naturals, perquè gaudeixis de totes les seves propietats. Sent com s’obren tots els porus de la teva pell, per hidratar-la, purificar-la i deixar-la totalment suau i renovada.
Les tècniques del tractament d’exfoliació aplicades per les nostres terapeutes tailandeses afavoreixen la regeneració cel·lular de la pell, ajudant a la correcta circulació en el nostre torrent sanguini. Amb això, aconseguim una pell molt més brillant, sedosa i suau i també relaxar tot el cos alleujant les tensions. En haver tractat la pell perquè estigui completament renovada, és el moment d’hidratar-la i nodrir-la amb el tractament Body Wrap. Deixant la teva pell totalment il·luminada i fresca.

Beneficis del tractament hidratant de cos tailandès body wrap

Separador medio
Els tractaments de Scrub & Wrap funcionen tan bé junts perquè és la combinació d’un tractament exfoliant que elimina totes les toxines de la pell —i la pell morta— i finalitza amb tractament wrap que consisteix en una combinació de cremes i olis essencials aplicats per tot el cos. faran sentir una profunda i reconfortant hidratació i descans.

Com es fa el tractament Body Wrap?

Separador medio
El Body Wrap és un tractament profund d’hidratació de la pell. Es nodreix gentilment tot el cos amb productes naturals, utilitzant-los a la temperatura precisa i aconseguint que els porus de la pell s’obrin per rebre els beneficis de les nostres receptes asiàtiques, per purificar, hidratar i suavitzar la pell.
El tractament de cos Body Scrub + Body Wrap es realitza en llitera i pots dutxar-te en finalitzar el tractament. Descobreix els beneficis del tractament a Thai Spa Massage.