Massatge de peus i cos

90min
98

Massatge de peus i cos

90min
98

La combinació mestra de la reflexologia i l'aromateràpia

Separador medio
Aquest tractament comença amb el Massatge de peus i cames Thai per activar l’organisme des de la base. Aquesta teràpia de reflexologia es completa amb l’aromateràpia, un massatge a tot el cos amb olis essencials. Sent com t’envolta l’aroma i submergeix-te en l’experiència.

Doble tractament: reflexologia + massatge a escollir de cos sencer

El massatge de peus i cos es fa amb llitera tailandesa i amb l’oli aromàtic essencial que més t’agradi. Podràs dutxar-te en finalitzar el tractament.

Doble tractament: reflexologia + massatge de cos sencer a escollir

Separador medio
Aquest doble tractament comença amb la reflexologia, i es combina amb el massatge de cos que més t’agradi o el que sigui més indicat per a tu. En cas de no saber quin pot ser el millor per a tu, la nostra recepcionista us aconsella perquè gaudiu al màxim dels beneficis d’aquesta experiència.

El massatge de peus Thai també es coneix com a teràpia de reflexologia. Als peus es localitzen les zones reflectides més sensibles.

Aquest tractament combinat us farà experimentar com, en tractar una zona determinada dels vostres peus, us alleujarà la vostra zona reflectida d’una altra part del vostre cos. És una sensació molt agradable per l’alleujament immediat que s’experimenta a les dues zones. El tractament continua amb el massatge de cos que triïs. Completem l’experiència amb l’aromateràpia, que es basa en la utilització d’olis aromàtics naturals essencials, per despertar així el sentit de l’olfacte i que l’experiència sigui completa.

Una combinació ideal

Separador medio
La fusió del massatge de peus i cames i el massatge de cos sencer, desperta tota mena de sensacions corporals: experimenta una sensació de benestar i descans des dels peus, fins al cap, passant per tot el cos.

La combinació del massatge de peus i de cos t’ajuda a prevenir malalties i està recomanat per a un gran ventall de malalties. I és que t’ajuda a alliberar tensions i alleujar contractures, o dolors, a qualsevol part del cos. Vine i gaudeix del veritable benestar.

Beneficis de la reflexologia podal

Separador medio

La Reflexologia Podal és una tècnica terapèutica que consisteix en l’estimulació dels punts reflex del peu que connecten amb diferents parts del estimulació dels punts reflexos del peu que connecten amb diferents parts del nostre cos, fent massatges als peus i estimulant-los de forma indirecta cos, fent massatges als peus i estimulant-los de forma indirecta. Així alleugem els òrgans i músculs del nostre cos. La millor combinació és fer-la amb el nostre massatge fusió Thai & Bali, que combina els estiraments del massatge tradicional tailandès amb l’aromateràpia del massatge balinès realitzat amb olis essencials. Un doble tractament, reflexologia i massatge a triar de cos sencer que segur et deixarà com a nou.

El massatge de peus tailandès combinat amb el massatge de cos sencer, es realitza en una llitera especial de 90 cm d’amplada importada especialment de Tailàndia i amb una acurada selecció d’olis aromàtics. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament. Descobreix els beneficis del massatge de Peus i Cames combinat amb un massatge Tradicional de cos sencer a triar a Thai Spa Massage.