Massatge 4 mans

75min
153
90min
185

Massatge 4 mans

75min
153
90min
185

Experimenta un nou nivell de relaxació

Separador medio
El massatge a quatre mans és el més exclusiu i complet de tots els massatges del sud-est asiàtic. Les nostres expertes massatgistes se sincronitzen en aquest ritual, coordinant el tractament que reben els dos hemisferis del cos. Gaudeix d´una càlida i suau atenció sincronitzada per alliberar tensions i submergir-te en una sensació de plaer i relaxació total.

Aquesta teràpia a quatre mans es realitza amb llitera tailandesa i amb olis essencials. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament.

La cura completa del teu cos

Separador medio
El massatge a quatre mans activa el sistema circulatori i limfàtic, eliminant toxines del nostre organisme. Per això té un efecte tan poderós: aconsegueix una relaxació muscular el doble d’intens i purifica internament tot el teu organisme. La coordinació absoluta de les tècniques de totes dues massatgistes fa que tinguis un efecte de relaxació molt més intens i profund tant a nivell físic com mental.
El recomanem especialment per als que pateixen problemes d’estrès, insomni o ansietat. És una experiència sensorial única i inigualable que es diferencia de qualsevol altre massatge, un moment de benestar absolut per a tu, que tota persona hauria de tastar.

Quan recomanem el massatge a quatre mans de Thai Spa Massage?

Separador medio
Aquest massatge és un nivell molt superior de wellness, molt recomanat per alleujar immediatament els dolors musculars o articulars i desbloquejar les línies energètiques tallades, especialment si patim estrès o ansietat.

Ajuda al drenatge de fluids, sanant i millorant el funcionament dels òrgans del cos. Viu una sensació diferent de relaxació.

Com fem el massatge a quatre mans?

Separador medio
La clau per aconseguir la immersió en un estat profund de relaxació, és la sincronització de les nostres massatgistes en fer el massatge. A l’inici del tractament pot ser que vulguis esbrinar quin massatgista està actuant en una part del teu cos, però al cap de pocs minuts comences a notar una profunda relaxació. Aleshores simplement desconnectes de la realitat material, sintonitzant amb l’harmonia i gaudint del proper moviment, sentint el massatge. Aquest massatge a quatre mans Thai es realitza amb llitera tailandesa i amb olis essencials.
Pots triar l’aroma de l’oli més adequat per a tu i en finalitzar el tractament podràs dutxar-te per deixar enrere tota la fatiga del teu cos i desconnectar del tot. Descobreix els beneficis del massatge a 4 mans a Thai Spa Massage.