Tres tractaments: un ritual de bellesa complet en parella

150min
338

Tres tractaments: un ritual de bellesa complet en parella

150min
338

La fórmula secreta del benestar per gaudir en parella

Separador medio
La fusió dels tres tractaments del ritual de bellesa tailandès és un dels nostres tractaments més exclusius perquè els gaudeixis amb la teva parella. És una teràpia que s’inicia amb un massatge a escollir de la nostra extensa carta, un tractament facial complet i acabar amb un bany floral al nostre Jacuzzi, per gaudir de 150 min en parella. Tres Tractaments: Massatge a triar 60 min + Tractament Facial 60 min + Jacuzzi 30 min. El tractament es realitza en dues lliteres i en una sala especial per a parelles.
Tria el que més et beneficiï i sent la relaxació. Per continuar descobreix el tractament facial: una neteja completa i la hidratació del rostre després d’haver eliminat totes les toxines, tractant la pell renovada perquè llueixi amb lluentor natural i més llisa.

Gaudeix d’aquest tractament de bellesa envoltant i connecta amb l’harmonia interior i la bellesa exterior. La millor manera de finalitzar és submergint-te al bany floral en jacuzzi amb la teva parella, deixant que l’hidromassatge, la temperatura i les essències aromàtiques creïn un entorn de descans i relaxació. Gaudeix d’una cura només per a vosaltres dos.

Tractament facial

Separador medio
Gràcies als productes que utilitzem a Thai Spa Massage per al tractament facial, de la marca tailandesa THANN que nodreixen la teva pell, lluiràs més llisa i la teva cara augmenta la seva brillantor. El secret de la bellesa està en una cara que reflecteix pau i relaxació. Torna la serenitat i la felicitat al teu rostre.

Els millors resultats

Separador medio
Trieu un massatge amb olis aromàtics essencials entre els nostres tractaments de Thai Spa Massage. Per acabar, gaudeix amb una neteja completa i hidratació facial perquè la sensació de neteja i relaxació sigui absoluta.
Descobreix els beneficis dels nostres tres tractaments de bellesa deluxe a Thai Spa Massage i gaudeix-los amb la teva parella, perquè avui és avui i us ho mereixeu.