Tractament body scrub i massatge

90min
110

Tractament body scrub i massatge

90min
110

La renovació del teu cos amb dos tractaments

Separador medio
Hem creat per a tu una experiència de dos passos que et condueix a una desconnexió i una revitalització completa. El tractament exfoliant de cos Body Scrub elimina totes les toxines i la pell morta del teu organisme. Després l’experiència segueix amb una dutxa relaxant per eliminar les restes i anar contribuint a un estat de relaxació que arribarà al cim amb el moment final del massatge. Pots triar el massatge que més s’adapti a tu o el que més et vingui de gust en aquell moment de la nostra extensa carta de massatges: tradicional tailandès, balinès, fusió Thai & Bali, aromàtic…

Doble tractament: exfoliació body scrub + massatge a escollir.

Aquest tractament es realitza amb llitera i amb producte exfoliant scrub i olis essencials per al massatge.

Doble tractament: body scrub + massatge a escollir

Separador medio
Aquest doble tractament es basa en la preparació de la pell a nivell estètic per després poder tractar-la en profunditat amb fins terapèutics. En primer lloc, l’exfoliant body scrub amb essència de meló elimina totes les toxines de la pell morta, nodrint-la i renovant-la des de l’exterior. Deixa que aquesta aroma de meló de la nostra cosmetologia t’emboliqui en un viatge dolç d’exotisme, mentre actua renovant la teva pell i aportant-li una lluentor natural.
Després, gaudeix d’una dutxa relaxant per eliminar les restes i alliberar la teva pell. I per acabar, submergeix-te en un massatge a triar entre els que tenim de la nostra extensa carta que completarà el tractament corporal, alliberant el teu cos i la teva ment. Un excel·lent remei contra la negativitat, que combat la depressió i millora el sistema limfàtic. Gaudeix el viatge asiàtic amb tots els beneficis que t’aporti aquest massatge: viu una transició purificadora cap al benestar.

Quan recomanem el tractament de body scrub i massatge tailandès?

Separador medio
Aquest doble tractament està recomanat per mimar i netejar el cos físic i alliberar la primera capa energètica. Té un doble efecte, que relaxa completament els músculs i alleuja els dolors per males postures.

El nostre tractament de body scrub combinat amb el massatge Thai & Bali millora l’aspecte de la pell i t’ajuda a reduir notablement l’estrès. En canvi, el massatge relaxant aromàtic, en combinació amb el tractament previ de body scrub, afavoreix la circulació sanguínia. Per això us aconsellem que consulteu al nostre personal de recepció quin tractament és l’ideal per a tu segons les teves condicions personals en el moment de gaudir d’aquest tractament combinat.

Què és la massoteràpia?

Separador medio
Són diferents tècniques amb fins terapèutics que les nostres massatgistes tailandeses apliquen en aquest tractament: la massoteràpia és un eficient tractament per a lesions, que s’inclou dins de les tècniques més eficaces de la fisioteràpia, encara que alhora conserva tota la tradició del massatge tradicional tailandès, ideal per transportar-te a una relaxació absoluta.

Aquest doble tractament de body scrub amb massatge a escollir de cos sencer es realitza en una llitera especial, importada expressament des de Tailàndia, i amb olis aromàtics essencials.

Descobriu els beneficis d’aquest tractament: la fusió del body scrub i el massatge a escollir de cos sencer de Thai Spa Massage.