Massatge d'herbes Thai

60min
85
90min
108

Massatge d'herbes Thai

60min
85
90min
108

Coneix el massatge amb pindes orientals

Separador medio
El Massatge d’Herbes Tailandès ofereix una relaxació i un alleugeriment de les contractures i malalties, gràcies a la calor i la pressió de les bosses de roba tancades farcides d’herbes curatives. La característica principal d’aquest massatge és l’ús de “Pindes Orientals”: unes bosses tancades de tela, amb forma esfèrica i farcides amb una selecció de les plantes més curatives de l’Àsia. Un cop calents, facilitem que l’essència pura d’aquestes plantes sigui absorbida pels porus de la pell, nodrint les cèl·lules i portant-te a un estat de relaxació total. És ideal per purificar les cèl·lules de la pell i alleujar la tensió muscular. El Massatge d’Herbes Tailandès es realitza amb llitera amb les nostres Pindes Orientals artesanals calentes. En finalitzar el tractament, podràs fer servir les nostres dutxes.

Descobreix el secret de les pindes de Tailàndia

Separador medio
El “Luk Pra Kob” —així és com es coneix el Massatge d’Herbes Thai— va començar com una antiga forma de tractar el cos per restablir-lo de les ferides. Ara aprofitem les propietats medicinals de les plantes i les unim al resultat terapèutic del massatge tradicional tailandès per oferir una experiència completament reposadora.

Mitjançant les Pindes, es realitzen pressions sobre el cos, generant efectes terapèutics que aconsegueixen activar els camins Sen tant a nivell energètic com a nivell físic. També ajuden a drenar la limfa, estimular la circulació i potenciar un estat de relaxació.

Les Pindes s’escalfen en un recipient especial per obtenir tota l’essència de les plantes curatives a través de la tela i que així arribi a la pell. Gràcies a les Pindes l’efecte guaridor del massatge es potencia, convertint-se en un veritable ritual de salut.

Connecta amb la salut i la relaxació gràcies al nostre millor tractament natural

Separador medio
L’essència pura de les plantes asiàtiques, impregnades en vapor d’olis essencials completament naturals, entra a la pell, activant totes les propietats d’aquests remeis mil·lenaris.

Aquí, el secret més ben guardat està en la combinació de plantes terapèutiques, aquestes són recollides per especialistes que escullen minuciosament aquelles plantes que poden ser més beneficioses, des de romaní fins a Andrographis paniculata, i moltes més! aquests ingredients són clau per al teu benestar.

Com fem el massatge d'herbes Thai?

Separador medio
Les nostres massatgistes treballen en una llitera especial importada des de Tailàndia i fan servir les Pindes orientals per fer massatges als punts fonamentals de l’organisme. La combinació de la pressió del propi massatge i les propietats de les plantes medicinals a les pindes calentes et portarà a una sensació d’alleujament immediat. Descobreix el relaxant plaer que ofereix el tractament mentre les Pindes recorren tot el teu cos.