Massatge de peus i cames

30min
38
60min
68
90min
98

Massatge de peus i cames

30min
38
60min
68
90min
98

Cuida els teus passos

Separador medio
El massatge de peus i cames Thai es fa centrant-se en l’estimulació de diferents punts dels peus i les cames: les conegudes zones reflectides. Aquestes zones són molt importants perquè són la part del cos on coincideixen multitud de terminacions nervioses.

La clau d’aquest tractament és la combinació del massatge de peus que alleuja els dolors musculars i el massatge posterior de cames que afavoreix la circulació.

Massatge de peus i cames Thai

Separador medio
El massatge de peus i cames és un moment de recuperació. Gràcies a aquesta combinació, podem notar de seguida els seus efectes, alleujant el dolor i el cansament físic d’aquestes parts. Hi ha diferents zones reflectides al cos, però des dels inicis d’aquesta tècnica a l’antiga Xina —fa més de 4.000 anys— es treballa amb molta cura la zona reflectida del peu. I és que als peus podem trobar i dibuixar, de forma esquemàtica, el cos íntegrament.

Així podem tractar qualsevol zona a través del seu reflex al peu.
A més, un altre dels avantatges del massatge als peus és la seva extraordinària sensibilitat, així la persona que està rebent el tractament sent al moment l’alleujament de la zona reflex, mitigant el dolor.

Quins beneficis té el massatge de Peus i Cames de Thai Spa Massage?

Separador medio
Ens ajuda a submergir-nos en una sensació absoluta de pau i relaxació des del primer moment, així podem experimentar com l’ansietat o l’estrès del dia a dia van disminuint a poc a poc. Gràcies al massatge de peus i cames podem arribar a un equilibri harmònic entre el cos i la ment.

Com fem el Massatge de Peus i Cames Thai?

Separador medio
Es treballa mitjançant la pressió i el massatge a les zones de reflex que corresponen a diferents parts del cos usant una petita peça de fusta, així els òrgans, músculs o altres parts del cos reben un estímul curatiu. Aquest massatge es pot fer en llitera tailandesa o en butaca de massatge.

Al nostre centre de massatges Tailandesos, sabem com n’és d’important els teus peus. Són la part del nostre cos que més exercitem i la que més pes suporta al llarg del dia. A més, és una zona reflectida hipersensible a través de la qual podem tractar la resta del cos. Gràcies al Massatge de Peus i Cames Thai aconseguim alleujar el dolor i el cansament físic dels nostres peus i cames, millorant alhora la pressió arterial.

L’alliberament i la relaxació són l’essència d’aquest tractament increïble, indicat per eliminar molèsties i harmonitzar el cos. Descobreix els beneficis del Massatge de Peus i Cames Thai que realitzen les nostres expertes massatgistes tailandeses a Thai Spa Massage.