Troba la Serenitat
a Thai Spa Massage

Promo del mes

15% de dte.

a qualsevol Ritual individual o en parella de 90 min o temps superior

Oferta disponible per:

Dies
Hores
Minuts
Segons

Reserva ahora con cualquiera de estas opciones

Amb l'arribada d'octubre, Tailàndia celebra l'Ok Phansa, la fi de la Quaresma Budista, un temps de reflexió i renovació

A Thai Spa Massage, us convidem a experimentar la vostra pròpia renovació, on cada massatge és un ritual, una oportunitat per purificar no només el cos, sinó també l’ànima. Submergiu-vos en un ambient de pau i serenitat, mentre els nostres experts terapeutes us guien cap a un estat d’equilibri i calma profunda.
A l’octubre, l’Ok Phansa marca la fi de la temporada de pluges i la conclusió de la Quaresma Budista, un període en què els monjos es retiren per meditar i buscar un major creixement espiritual. Igual que els monjos que emergeixen renovats, a Thai Spa Massage us oferim un espai perquè tu també et renoveu des de dins, purificant el cos i la ment amb algun dels nostres Rituals individuals o en parella.
Els nostres olis essencials i tractaments estan dissenyats per calmar i revitalitzar, permetent trobar la serenitat que busques en un món ple de distraccions. Aquest és el moment perfecte per reconnectar amb tu mateix i deixar que l’estrès es dissolgui, com ho fa la temporada de pluges al final del cicle.
Aprofiteu el 15% de descompte que Thai Spa Massage us ofereix aquest mes d’octubre per gaudir d’algun dels Rituals que us oferim de 90 min o temps superior, individuals o acompanyats de la vostra parella. Segur que tant el teu cos com la teva ment ho agrairan.