Massatge de peus per a futures mares

30min
38
60min
68
90min
98

Massatge de peus per a futures mares

30min
38
60min
68
90min
98

Tracta una de les zones més importants del teu cos

Separador medio

El massatge Tailandès de peus i cames per a embarassades està especialment dedicat a alleujar i relaxar les parts més afectades del cos durant l’embaràs, com són les cames i els peus, ja que és on descansa tot el pes del nou cos. Comença el massatge amb un suau massatge per tota la zona a tractar: ​​peus i cames. Un cop activat el rec sanguini, les nostres massatgistes inicien les maniobres de massatge per reduir la inflor i arribar a una completa relaxació.

Recomanat a partir de les dotze setmanes d’embaràs, es pot fer en butaca de massatge o en llitera i amb oli essencial.

Massatge de peus i cames

Separador medio
Una de les parts que més sol molestar en aquest moment tan important de la teva vida, són les cames i els peus; a Thai Spa Massage recorrem a la saviesa ancestral tailandesa per pal·liar aquest inconvenient, creant una experiència que va més enllà de l’alleujament del dolor: gaudeix i mima’t, volem que tinguis un moment per cuidar el teu benestar.
Aquesta experiència comença amb una neteja de peus i cames i un posterior suau massatge per tota la zona a tractar. En aquest moment estàs preparada per rebre el massatge tradicional tailandès de peus i cames. Les nostres massatgistes són especialistes, i el mim va de la mà del coneixement tradicional, generant un efecte d’alleujament. Notaràs com es redueix la inflor i això completarà l’experiència de relaxació profunda per a tu a Thai Spa Massage.

Perfecta combinació amb el massatge de peus i cames thai

Separador medio
Amb el massatge de peus i cames de futura mare podràs descobrir els beneficis relaxants que aporta aquest mil·lenari tractament tailandès. I és que els peus són la part del cos que solem maltractar més per l’ús que li donem diàriament. A més, són zones reflectides molt sensibles. Per tant, és fàcil notar resultats quan es fan massatges.

Viu un tractament que aporta un alleugeriment a la zona local del peu i en altres zones reflectides. Hi ha molts tipus d’olis essencials, enfocats a millorar la circulació i combatre els peus cansats, les nostres terapeutes triaran el millor per a tu.