Massatge craneofacial per a futures mares

30min
38
60min
68

Massatge craneofacial per a futures mares

30min
38
60min
68

Allibera la teva ment

Separador medio
És moment de cuidar-te. A Thai Spa Massage, gràcies a les passades de les nostres massatgistes, alleujaràs els mals de cap i podràs reduir l’estrès mentre viatges a un nou univers de sensacions, aromes i ritus. Mitjançant l’augment del nivell d’oxigen al cervell reduiràs el cansament i augmentarà la brillantor del teu rostre.

El massatge de cap tailandès per a embarassades està dissenyat també per relaxar la zona de les espatlles i el cap, amb un oli aromàtic natural i una textura molt hidratant per poder alleujar més fàcilment el dolor cervical.

Beneficis del massatge
craniofacial per a embarassades

Separador medio
Entre els beneficis d’aquest massatge trobem la reactivació de la circulació sanguínia al cap, que ajuda a un millor subministrament de nutrients i aconsegueix reduir la caiguda dels cabells. Aquests tractaments no només es focalitzen a la salut, sinó també a la bellesa perquè és una experiència exclusiva per a tu. Amb el massatge facial també aconseguim que llueixis una pell brillant, ferma i suau. I és que aquest moment és per a tu.
Amb el massatge craniofacial, podràs reduir l’estrès dràsticament, eliminant aquells mals de cap que no et deixen dormir a la nit. El massatge cranial tailandès es fa en llitera i amb oli essencial i és ideal en qualsevol període de l’embaràs. Descobreix els beneficis del massatge de cap per a Futura Mare a Thai Spa Massage.