Massatge aromàtic

60min
68
90min
98
120min
136

Massatge aromàtic

60min
68
90min
98
120min
136

L'olor del benestar

Separador medio
El massatge aromàtic aporta la relaxació del massatge juntament amb les propietats terapèutiques dels olis aromàtics essencials. Aquest tractament afavoreix la circulació de la sang i oxigena tot el teu cos. Viu un estat de relaxació absolut des del primer moment. Pots triar el tipus d’oli essencial que desitges per al teu tractament entre els diferents tipus d’olis que disposem. El massatge aromàtic es realitza a les nostres lliteres importades de Tailàndia i amb els nostres olis aromàtics essencials, que nodreixen la teva pell i relaxen la teva musculatura. Podràs dutxar-te al final del tractament tot i que t’aconsellem mantenir l’oli a la pell durant un parell d’hores perquè els seus efectes arribin al més profund de la teva pell.

Els beneficis dels olis aromàtics essencials

Separador medio
Les nostres massatgistes utilitzen olis aromàtics essencials. Tria segons les seves propietats o l’aroma que més t’agradi: lemongrass, espígol, bergamota o eucaliptus. El teu massatgista t’aconsellarà per escollir l’oli aromàtic que s’adaptarà millor al teu tractament, perquè cada oli té unes propietats diferents.
Les propietats dels nostres olis aromàtics són terapèutiques. Alguns, com l’oli de l’espígol, alleugen els dolors musculars. També poden ser purificants, refrescants, com l’oli de bergamota, i antibacterianes com l’eucaliptus. Altres, com l’oli de lemongrass, és antisèptic i reafirmant, entre altres propietats, però també actua com a relaxant del sistema nerviós. Hi ha beneficis que van més enllà del terapèutic. Els olis són una font increïble de beneficis. És el moment de sentir com t’envolten la calma i l’aroma del benestar. Inspira profundament i gaudeix de la pau.

Per què escollir el massatge aromàtic?

Separador medio
El massatge aromàtic tailandès és més suau que el massatge balinès. Els seus moviments fan que la part superficial de la pell augmenti de temperatura per la millora de la circulació, així s’activa més ràpidament el flux sanguini. Aquesta és la manera com les nostres massatgistes aconsegueixen treballar amb més eficàcia les contractures i les diferents zones tensionades. Gaudeix d’aquest massatge més fluid gràcies als olis aromàtics essencials.

Com fem el massatge aromàtic?

Separador medio

És un mètode de massatge més sensitiu i amb un moviment continu. Aquest moviment flueix més fàcilment gràcies als olis aromàtics essencials que recobreixen la pell. De la mateixa manera que la circulació es reactiva durant el massatge, també s’activa el sistema limfàtic: l’eliminació de toxines és més ràpida i les propietats terapèutiques de l’oli són absorbides per la pell. Sent l’efecte immediat de l’equilibri, l’harmonia i la relaxació amb aquest tractament.
Descobreix els beneficis del massatge aromàtic a Thai Spa Massage.