Massatge Tailandès

60min
70
90min
100
120min
140

Massatge Tailandès

60min
70
90min
100
120min
140

Descobreix l'autèntic massatge tailandès, en la seva essència més pura

El Massatge Tailandès és una tècnica que neix fa més de dos mil anys, gràcies a la unió entre la medicina tradicional xinesa i el coneixement ayurvèdic hindú.

Aquest tractament es basa en l’estirament muscular; la profunditat de la seva tècnica alleuja la tensió als teixits perquè puguis aconseguir una sensació de benestar absolut.

Ideal per alliberar tensions i equilibrar l’estat emocional. Realitzem l’autèntic massatge tailandès en lliteres robustes, importades des de Tailàndia.

Nosaltres et facilitarem la roba adequada per al massatge al nostre centre de massatges Thai a Barcelona.

El llegendari Massatge Tailandès, a Barcelona.
Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

El llegendari Massatge Tailandès, a Barcelona.
Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.
El nostre massatge Tailandès se centra en el treball en profunditat de la musculatura juntament amb l’estirament dels teixits, desbloquejant el poder dels camins Sen: les línies d’energia que recorren el nostre cos. Als nostres centres descobriràs la tradició més antiga del massatge Thai, creada fa més de 2.000 anys, en què han estat formades les nostres terapeutes tailandeses treballant als centres de massatges asiàtics més emblemàtics de diferents parts del món.

La regió que avui és coneguda com a Tailàndia, va desenvolupar una de les millors tècniques de massatge de la història, convertint-se en un pilar de la medicina tradicional asiàtica: el massatge Thai. Aquest tractament es considera Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des del 2019.

Equilibra les teves energies, viu la veritable harmonia

Aquest massatge està indicat per harmonitzar les cèl·lules de la pell i fomentar la reparació muscular.

Descobriràs com a poc a poc es va mitigant el dolor dels punts més conflictius —coneguts com els trigger points— gràcies a la pressió i estiraments que fan les nostres massatgistes tailandeses a diferents parts del teu cos.

Com fem el massatge Tailandès?

Les nostres massatgistes treballen en una llitera especial importada de Tailàndia de 90×200 cm i elevades 70 cm del terra. Els bambús al sostre de les nostres sales de massatge estan instal·lats perquè la massatgista mantingui l’equilibri en pujar sobre la llitera. Això li permet poder utilitzar els peus i les cames durant el massatge per aplicar pressió en diferents punts del teu cos.

Aquest tractament també es caracteritza pels estiraments semblants als del ioga i l’osteopatia. Mitjançant aquests estiraments les nostres massatgistes treballen els punts més importants mitjançant passades de digitopuntura.

Explora les nostres ofertes especials, estan pensades

per a tu

Troba la Serenitat a

Thai Spa Massage

Gaudeix d'una

Experiència
Asiàtica

Gaudeix d'una

Experiència
tailandesa

BO

10
massatges

Beneficis clau del Massatge Tailandès

Millora
la flexibilitat
i la mobilitat

El Massatge Tailandès utilitza tècniques d’estirament assistit que ajuden a incrementar la flexibilitat i millorar la mobilitat de les articulacions.

Redueix
l'estrès
i l'ansietat.

Mitjançant la combinació de pressió rítmica i estiraments suaus, el massatge tailandès promou una relaxació profunda, ajudant a reduir els nivells d’estrès i ansietat.

Augmenta
l'energia
i vitalitat

El Massatge Tailandès estimula el flux denergia al llarg del cos, deixant una sensació de revitalització i renovació.

Alleugereix
dolors musculars
i tensions

Les tècniques de pressió profunda aplicades durant el massatge tailandès poden ajudar a alleujar dolors musculars, tensions cròniques i millorar la circulació sanguínia.

Millora
l'equilibri intern
i el benestar

Aquest massatge no només treballa a nivell físic, sinó també en l’equilibri de la ment i l’esperit, ajudant a connectar el cos i la ment per a un benestar integral.

Punts clau i àrees del cos en un massatge tailandès

Punts clau i àrees del cos en un massatge tailandès

Cap i coll

Punts de pressió: s’utilitzen punts específics en el cuir cabellut, temples i base del crani per relaxar els músculs tensos i alleujar mals de cap, migranyes i estrès acumulat.

Moviments: el terapeuta aplica un massatge suau i circular al cuir cabellut, acompanyat d’estiraments controlats del coll. Això ajuda a millorar la circulació sanguínia ia alliberar la tensió acumulada a la zona cervical.

Espatlles i esquena

Punts Sen: a l’esquena i les espatlles, hi ha diversos punts Sen, que són canals energètics clau en la medicina tradicional tailandesa. L´estimulació d´aquests punts ajuda a alliberar la tensió muscular, reduir l´estrès i millorar la circulació energètica.

Moviments: s’apliquen pressions profundes i estiraments llargs, que poden incloure tècniques com pressionar amb els colzes i estirar la columna vertebral. Aquests moviments estan dissenyats per alinear la postura i reduir la rigidesa a l’esquena i les espatlles.

Braços i mans

Punts d’energia: al llarg dels braços i als palmells de les mans, es treballen punts d’energia que corresponen a diferents òrgans i sistemes del cos. L’estimulació d’aquests punts ajuda a millorar la circulació sanguínia i alliberar la tensió acumulada a les extremitats.

Moviments: El massatge en aquesta àrea inclou pastat profund, estiraments suaus i pressió als punts clau, cosa que afavoreix la relaxació dels músculs i la millora de la flexibilitat en braços i mans.

Cames i peus

Reflexologia: als peus, s’apliquen tècniques de reflexologia, on els punts específics a la planta del peu corresponen a diferents òrgans i parts del cos. Lestimulació daquests punts pot promoure la salut general i lequilibri del cos.

Moviments: els terapeutes apliquen pressió amb els dits, els artells i fins i tot els peus per fer massatges a les cames i els peus. A més, es realitzen estiraments amplis per millorar la flexibilitat i alleujar la tensió als músculs de les cames.

Història del massatge tailandès

Orígens antics

El massatge tailandès, conegut com a “Nuad Bo-Rarn,” té més de 2,500 anys d’història i es creu que va ser desenvolupat a l’Índia, influenciat per la medicina ayurvèdica i els ensenyaments del Budisme.

Un fundador llegendari

S’atribueix la seva creació a Jivaka Kumar Bhaccha, un metge contemporani de Buda, que és venerat com el “Pare de la Medicina Tailandesa.”

La seva arribada a Tailàndia

Amb el temps, la pràctica va viatjar a Tailàndia, on es va fusionar amb les tècniques de sanació locals, incloent-hi el ioga, l’acupressió i la medicina tradicional xinesa.

Influències budistes

Durant segles, els monjos budistes van practicar i ensenyar el massatge tailandès als temples, considerant-ho una forma de meditació i curació física i espiritual.

Història del massatge tailandès