Massatge de cos futura mare

60min
68
90min
98

Massatge cos futura mare

60min
68
90min
98

Gaudeix de l'harmonia, la cura i el confort de la cultura Thai

Separador medio
Quan seràs mare et preocupa el teu benestar i més encara el del teu nadó. Aquesta és una forma de cuidar-te a tu i al nadó que portes a dins. El massatge per a embarassades s’adapta per ser suau i poder alleujar les molèsties físiques de l’embaràs, com ara l’esquena, les cervicals, les espatlles, les lumbars, les cames i els peus. Aquest massatge es realitza amb llitera i amb olis essencials que us beneficiaran també amb les seves propietats terapèutiques. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament.

Massatge aromàtic per alleujar molèsties

Separador medio
El massatge per a embarassades presta atenció a les propietats terapèutiques dels olis essencials. La pell absorbeix aquestes propietats per ser redistribuïdes per la microcirculació perifèrica del teu organisme, estimulant la circulació i relaxant-te en el procés. Allibera les tensions quan sents que es calmen les molèsties. Sent la tendresa del tacte i com t’inunda una pau absoluta, transmetent aquesta vibració energètica al teu nadó.
Aquest massatge suau és ideal per alleujar les molèsties físiques de l’embaràs. Relaxa’t i deixa anar les tensions; sent la tendresa del tacte.

Aquest massatge de cos és recomanat a partir de la setmana dotze d’embaràs. Es tracta d’un massatge específic suau per alleujar les molèsties físiques tant pel massatge en si com per les propietats terapèutiques dels olis aromàtics.

Propietats terapèutiques i aromàtiques

Separador medio
És un massatge que destaca per les propietats terapèutiques dels olis essencials. Aquests són absorbits per ser redistribuïts per la microcirculació perifèrica del nostre organisme, estimulant la circulació sanguínia i relaxant-nos en el procés.

Un ritual de maternitat i cura

Separador medio
El massatge per a embarassades es realitza en llitera i amb oli essencial. Pots dutxar-te en finalitzar el tractament. Totes les nostres terapeutes són professionals i coneixedores d’aquest tipus de tractament especial per a dones embarassades del qual podreu gaudir a Thai Spa Massage Barcelona.
Gràcies a aquest massatge aromàtic, els dolors que es puguin ocasionar a partir de les dotze setmanes d’embaràs tindran un gran alleugeriment.